Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2015 » Май » 23 » Каспшак і Загар поїдуть в Зеленій Гурі!
16:20
Каспшак і Загар поїдуть в Зеленій Гурі!

   Керівництво гожувської "Сталі" пішло на зустріч новому-колишньому тренеру Станіславу Хомські, і дало "зелене світло" на виступ в матчі проти "Фалубаза" Кшиштофу Каспшаку і Матею Загару.

 

   Нагадаємо, після недільної поразки від КС Торунь, яка стала четвертою поспіль для чинних чемпіонів Екстраліги, керівництво клубу. в особі президента Іренеуша Змори, провело "люстрацію", під яку потрапили уже колишній головний тренер "Сталі" Пьотр Палух, і два лідери команди останніх років, учасники Гран-Прі Кшиштоф Каспшак і Матей Загар. Відразу після підписання контракту з клубом, згідно з яким Станіслав Хомські повинен приступити до роботи з командою з понеділка, 25 травня, він заявив, що у випадку, якщо повернуть до складу Каспшака і Загара, він готовий керувати діями команди уже в неділю, взявши на себе усю відповідальність за результат. 

 

   І ось сьогодні надійшла відповідь на прохання тренера. Іренеуш Змора, президент "Сталі":

 

 - "Ми прекрасно розуміємо, наскільки важливою для вболівальників є зустріч в Зеленій Гурі, а також те, що зараз для нас кожен пункт на вагу золота. Тому і вирішили це питання позитивно на прохання Станіслава Хомські, який в матчі проти "Фалубазу" матиме можливість сформувати склад, який вважатиме за потрібне, в тому числі може розраховувати і на Кшиштофа Каспшака з Матеєм Загаром".

 

   Що ж, до дербі обидві команди підійдуть в оптимальних на даний момент складах. Можливо, після певної "прочуханки" гонщики Гожува і справді візьмуться за "чемпіонську" справу, яка минулого року принесла їм успіх. Матч в Зеленій Гурі очікується з нетерпінням. Звісно, не залишаться осторонь нього і українські вболівальники, які матимуть змогу в прямій трансляції по-вболівати за нашого Сашу Локтаєва!

 

   Ми в соціальних мережах:

 

vk.com/speedway_rivne_at_ua

facebook.com/speedway.rivne.at.ua

 

Використані матеріали офіційного сайту команди "Сталь" Гожув - stalgorzow.pl

О.Кульбаченко

 

Категорія: Екстраліга |
 
Переглядів: 618 | Додав: jktu86 | Теги: Матей Загар, Кшиштоф Каспшак, Польша, Фалубаз Зелена Гура. Іренеуш Змора, Сталь Гожув, Екстраліга | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти