Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2015 » Май » 22 » Станіслав Хомські - новий тренер гожувської "Сталі"
14:27
Станіслав Хомські - новий тренер гожувської "Сталі"

   Станіслав Хомські повернувся до Гожува. Після 5-тирічної перерви одному з кращих тренерів Польші знову запропонували роботу в рідному клубі, в якому він провів усю свою недовгу кар'єру гонщика, а також 20 сезонів очолював в ролі наставника.

 

   За час своєї роботи в "Сталі" (1987-1995р.р., і 1999-2009р.р.) Хомські двічі приводив свою команду до срібних нагород (1992,1997р.р.) і двічі - до бронзових (1987,2000р.р.). Окрім цього, в послужному списку і чемпіонський титул з "Полонією" Піла в 1999 році. В 2005 році був селекціонером "Кадри", яка здобула на домашній арені у Вроцлаві Командний Кубок Світу. В 2010-2014 роках працював з "Вибжеже" Гданськ, який двічі виводив до Екстраліги. З 27 травня минулого року виконував обов'язки тренера торунського "Унібакса".

 

   Третій прихід до Гожува може стати одним з найвідповідальніших, і найважчих у всій тренерській кар'єрі Хомські. Він прийняв команду, яка на даний момент носить ім'я чинних чемпіонів, і при цьому в новій першості зазнала чотирьох поразок поспіль, встановивши цим самим новий антирекорд Екстраліги. Керівництво клубу уже прийняло рішення відсторонити від складу Каспшака і Загара, чим розділо фанатів на дві частини - одні підтримують цей хід, інші - навпаки, вірять в своїх лідерів, і не задоволені цим рішенням.

 

   Хомські також не в захваті від цього. Він уже написав листа до керівництва з проханням якнайшвидше повернути до складу цих гонщиків. Розуміючи, що "лава запасних" в Гожуві залишає бажати кращого, на даний момент альтернативи Кшиштофу і Матею немає. Хомські пообіцяв, що якщо обидва гонщики візьмуть участь в недільному матчі проти "Фалубаза", всю відповідальність за результат візьме на себе. Станіслав Хомські:

 

 - "Позаду перший наш спільний тренінг. Я розмовляв з гонщиками і вони самі сказали, що потрібно їх повернути до складу, оскільки відчувають в собі сили. Запитували, чи зможу керувати командою уже в найближчу неділю, оскільки по контракту моя співпраця з клубом повинна розпочатись 25 травня. Хто не був на таких змаганнях, той навіть немає поняття, що таке дербі! Скажу так - якщо повернуться до складу Каспшак і Загар, я готовий очолити команду уже в Зеленій Гурі, і взяти всю відповідальність за результат на себе".

 

   Що ж, будемо очікувати рішення керівництва "Сталі". Зазначимо, що після чотирьох турів гожувці перебувають на останній позиції в лізі, не здобувши жодного очка. Як стало відомо, завдання - мінімум на сезон ніхто не відміняв - плей-офф і не менше!

 

   Ми в соціальних мережах:

 

vk.com/speedway_rivne_at_ua

facebook.com/speedway.rivne.at.ua

 

О.Кульбаченко

 

Категорія: Екстраліга |
 
Переглядів: 489 | Додав: jktu86 | Теги: Станіслав Хомські, Сталь Гожув, Екстраліга | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти