Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2011 » Октябрь » 26 » "ЗОЛОТИЙ БОНУС" ДЛЯ ЕКСТРАЛІГИ
10:53
"ЗОЛОТИЙ БОНУС" ДЛЯ ЕКСТРАЛІГИ
   Піла переживає цими днями справжній шок. Цього року команда піднялася в класі з другої польської ліги в першу. Справжніми лідерами команди стали юні брати Павліцкі, які повели "Полонію" за собою. Вболівальники були впевнені, що з братами їхня команда і в першій лізі буде боротись за найвищі місця. Однак своєю їздою Пшемислав і Пьотр привернули до себе увагу клубів Екстраліги...
 
   Пшемислав Павліцкі став найрезультативнішим гонщиком другої ліги сезону 2011 року, Пьотр за цим показником замкнув першу "трійку". В кожній гонці Пшемек привозив для своєї команди 12-16 очок стабільно. Також він завоював бронзову нагороду юніорського чемпіонату світу, поступившись лише в додатковому заїзді за "срібло" дворазовому чемпіону світу в цій віковій категорії Дарсі Уарду. Пшемек і Пьотр цього сезону стали також чемпіонами Швеції в складі "Піратерни". У вересні в Лєшно він став срібним призером особистого чемпіонату Польші, поступившись лише Ярославу Хампелю. Разом з братом вони стали найкращою юніорською парою Польші 2011 року. Пьотр виграв особистий чемпіонат Польші серед юніорів. Такі результати не могли залишитись непоміченими командами Екстраліги.
 
   Відразу по закінченні сезону, президент "Унії" Лєшно Йозеф Двораковскі розпочав "полювання в зимовий період" на братів Павліцкіх:
 
 
  - "Я мрію про те, щоб брати повернулися до нашої команди, але в даному випадку не все залежить від мене. Пшемислав і Пьотр є одними з найперспективнішими спідвеїстами світу, які розпочинали свою кар'єру саме в Лєшно. Непорозуміння клубу з батьком братів, який є агентом Павліцкіх, призвели до того, що вони уже два сезони виступають поза Лєшно. Сподіваюсь, цього року нам вдасться повернути їх до команди, в якій вони робили свої перші кроки в "чорному спорті".
 
   Обидвох Павліцкіх сміливо можна назвати "золотим бонусом" для будь-якої команди. Враховуючи новий польський регламент, який забороняє в ліговій гонці користуватись послугами більше одного "гран-пріста" в матчі, "Унія" уже провела найвагоміший трансфер серед усіх клубів Екстраліги. В той час, коли основні суперники лєшновців роздумують, кого з учасників Гран-Прі-2012 залишити в своїх складах, а з ким доведеться розпрощатись, "Унія" Лєшно уже може зі "спокійною душею" готуватись до наступного сезону. Навряд чи якомусь клубові вдасться переплюнути лєшновців в міжсезоння.
 
   Цезар Лисановіч, президент клубу "Полонія" Піла:
 
  - "Я не бачу нічого дивного в тому, що брати Павліцкі вибрали старти в Екстралізі. Цього можна було очікувати, оскільки перша чи друга ліга - явно не їхній рівень. Вони є вихованцями "Унії", яка, звичайно, запропонувала їм такі умови, які ми не могли запропонувати. Так, ми сподівались, що хоч один сезон вони ще будуть в нашій команді, хоча, чесно кажучи, в це мало вірилось. Невідомо, як складеться їхня кар'єра в Екстралізі, та всі ми бажаємо їм всього найкращого. Ми не маємо права тримати зла на братів, вони зробили для нашої команди дуже багато, і, саме завдяки їм "Полонія" розпочне наступний сезон у першій лізі". 
 
   Не бачу жодних перешкод для того, щоб брати Павліцкі стали одними з лідерами в "Унії". Можливо, разом з Хампелем, вони стануть найсильнішою командою в Екстралізі у наступному сезоні. Чого ми їм і бажаємо!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Категорія: Екстраліга |
 
Переглядів: 1093 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти