Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2014 » Декабрь » 13 » Зміни в регламенті SBPC - 2015
02:29
Зміни в регламенті SBPC - 2015

   В сезоні 2015 року на всіх трьох етапах буде задіяна звична система підрахунку очок у заїзді - 3 (за перше місце) - 2 (за друге місце) - 1 (за третє місце) - 0 (за четверте місце). Цього року вона була наступною: 4-3-2-0. Чому так? Відповідь на це запитання дав представник фірми - організатора ("One Sport") Ян Конікевич:

 - "Минулорічна формула остаточно не доопрацьована, тому ми вирішили повернутися до звичного підрахунку очок. В такому випадку ми будемо бачити постійну роботу всієї пари, а не одного конкретного гонщика. В півфінальному і фінальному заїздах, у випадку нічиєї, перемогу здобуде не та команда, гонщик якої виграє заїзд, а пара, яка приїде на другому і третьому місцях відповідно. Тобто, перевага надаватиметься команді, гонщик якої здобуде так званий "бонус".

   Друга зміна стосується команд - учасниць змагань: 

 - "В сезоні 2015 року постійними учасниками будуть шість команд, а не сім. Команди Австралії (переможець SBPC - 2014), Данії (срібний призер SBPC - 2014), Польші (бронзовий призер SBPC - 2014), Росії і Швеції знову стартуватимуть у всіх етапах турніру. До них приєднається дебютант розиграшу - команда США на чолі з триразовим чемпіоном світу Грегом Хенкоком. На кожен етап буде виділена "дика картка". В Торуні запрошення отримає Латвія, в Гюстрові - Німеччина. На даний момент не відомо лише, хто виступить на заключному етапі в Есбьрзі. Точно можу сказати одне - це не буде команда Великобританії. Ми відправили запрошення для виступу британцям, однак отримали відповідь від їхньої федерації, що жоден гонщик з Великобританії не отримає дозвіл на виступи в SBPC, так само, і в цьому році", - додав Ян Конікевич.

   Календар змагань:

1 етап - Торунь (Польша) - 28.03

2 етап - Гюстров (Німеччина) - 11.04

3 етап - Есбьєрг (Данія) - 09.05

   Варто зазначити, що призовий фонд турніру складає 900 тисяч польських злотих. Не враховуючи лігових змагань, Speedway Best Pairs Cup є найбільш оплачуваним турніром у світовому спідвеї.

 

espeedway.pl

 

 

 

   

Категорія: Особисті змаганя та турніри |
 
Переглядів: 632 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 4.2/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти