Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2010 » Февраль » 21 » Зміни в циклі Гран-Прі
12:35
Зміни в циклі Гран-Прі
На початку року посаду директора циклу Гран-Прі Оле Ольсена зайняв швед Тоні Олссон. Він вже заявляв, що хоче змінити систему відбору до чемпіонату світу, котра щоразу викликала все більше нарікань. Головним задумом нового керівника є впровадження трьох змагань між кандидатами замість одного турніру Гран-Прі Челендж.
Зміни повинні сприяти збільшенню кількості спортсменів, що борються за потрапляння до числа найкращих гонщиків світу. Наразі, зміна учасників є лише косметичною, бо лише троє найсильніших з Гран-Прі Челендж проходять далі. Це спричинило той факт, що чемпіонат став дуже герметичним і змін у ньому небагато.
Наприклад, для Адріана Мєдзіньского- це дуже важлива новина. Гонщик "Унібаксу" в минулому сезоні намагався пробитися до циклу Гран-Прі. І, попри те, що через усі відбори проходив без проблем,  декілька невдалих заїздів у ГП Челендж перекреслили усі його сподівання на потрапляння до грона постійних учасників особистого чемпіонату світу 2010 року.
Олссон: " Я хотів би, щоб ГП Челендж був поділений на три етапи, які б проходили у різних місцях. Це було б більш справедливо і дало б  шанс найкращим. Трьох гонщиків, котрі проходять до циклу ГП, замало. Треба організувати на одне, або й на два місця більше."
Фактично, організаційні зміни в циклі ГП можуть бути затверджені під час конгресу світової федерації  мотоспорту, який запланований на жовтень.
Олссон не є прибічником змін в самому Гран-Прі. Система з 20 заїздами в основній фазі одного турніру, а потім з півфіналами і фіналом й надалі буде існувати. Директор циклу заявив: "Це дуже справедлива система. Гонщики мають рівні шанси. Враховуються пункти з кожного заїзду. Раніше спортсмен, котрий набирав 12 пунктів і вигравав фінал, отримував їх в результаті  аж 25. Наразі, просто додаються очки з півфінального заїзду і подвоюються ті, що зароблені у фінальному. Це значно кращий спосіб, який себе виправдовує."

www.sport.pl


 
Переглядів: 899 | Додав: Tygrys | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти