Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2015 » Март » 17 » Зміна команди у WSL
21:14
Зміна команди у WSL

  25 квітня у польському Гожуві відбудеться World Speedway League. Свою кандидатуру на участь у змаганнях зняли минулорічні чемпіони британської Елітліги - Пул Піратес. Її місце займе команда Кінгс Лінн Старс, яка у минулому сезоні посіла третє місце.

 

   Не  відомо, чому у змаганнях не поїде команда Ковентрі Біс, яка у минулому сезоні стала віце-чемпіоном англійської Елітліги

   У складі команди "зірок" є такі спортсмени як: Нільс Крістіан ІверсенКеннет БьєрреРорі ШлейнНіклас Порсінг, Роберт ЛамбертЛьюїс Керр та Ешлі Морріс. Але скоріш за все, "ПУК" виступить за команду господарів - гожувську Сталь, оскільки датчанин є одним із лідерів команди.

   Таким чином, 25 квітня у Гожуві візьмуть участь три чемпіони країн минулого сезону - Сталь Гожув (Польща), Еліт Ветланда (Швеція) і Хольстед (Данія), а також бронзовий призер британської ліги минулого сезону - клуб Кінг'с Лінн. Формула змаганнь залишається не змінною - кожна з команд виставить чотири основних спортсмена та одного запасного, а змагання будуть мати 20 заїздів.

 

Джерело: espeedway.pl

Юрій Мушинський

Категорія: Інші ліги |
 
Переглядів: 499 | Додав: YuriyMushyn | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти