Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2011 » Июль » 27 » ЗЕТТЕРСТРЕМ ЗНОВУ В ГРАН - ПРІ
13:11
ЗЕТТЕРСТРЕМ ЗНОВУ В ГРАН - ПРІ
   Травмований росіянин Артем Лагута не вийде на старт чергового етапу світової серії Гран - Прі, який відбудеться найближчої суботи в Теренцано (Італія). Як і в Кардіффі, його замінить шведський ветеран Магнус Зеттерстрем.
 
 
   Артем Лагута травмувався 22 липня під час матчу польської екстраліги між командами "Таурон" Тарнув - "Влукняж" Ченстохова. За "польським" регламентом, спортсмен, який травмувався, немає права брати участь у будь-яких змаганнях протягом дев'яти днів. В іншому разі на гонщика накладається чималий штраф і дискваліфікація на найближчі три гонки в рамках чемпіонату Польші.
 
   Артем уже пропустив недільну гонку "Влукняжа", також він пропустить і "російську" дуель між тольятинською "Мега-Ладою" та "Салаватом", яка відбудеться 28 липня. Найбільшою втратою для росіянина стане пропуск чергового етапу світової серії Гран-Прі, який пройде 30 липня в італійському місті Теренцано.
 
   Вдруге у цьому сезоні Артема в Гран-Прі замінить швед Магнус Зеттерстрем, який в Кардіффі  провів дуже вдалу гонку, пробившись до півфіналу етапу, набравши дев'ять очок. За словами ветерана, в Італіїї він розраховує як мінімум повторити результат британського етапу.
 
Чи зможе Магнус повторити успіх Кардіффа?
 
 
 
 
 
 
 
Категорія: Гран-прi |
 
Переглядів: 839 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 3.0/4
Всього коментарів: 1
Написал SPEEDWAY_FAN, 27.07.2011 Спам

Артем уже пропутив недільну гонку "Влукняжа"
----------------------------------------------------

Вдруге у цьому сезоні Артема в Гран-Прі замінить швед Магнус Зеттерстрем, який в Кардіффі (Англія) провів дуже вдалу гонку, пробившись до півфіналу етапу, набравши дев'ять очок. За словами ветерана, в Італіїї він розраховує як мінімум повторити результат англійськогоетапу.

Кардіфф - це столиця Уельсу, країни зі складу Сполученого Королівства

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти