Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2011 » Июль » 7 » ЗБІРНА РОСІЇ ЗАЛИШИЛАСЬ ВІДРАЗУ БЕЗ ТРЬОХ СВОЇХ ЛІДЕРІВ ! ! !
02:00
ЗБІРНА РОСІЇ ЗАЛИШИЛАСЬ ВІДРАЗУ БЕЗ ТРЬОХ СВОЇХ ЛІДЕРІВ ! ! !
 Так сталось, що після матчу "Мега-Лада" - СК Октябрський основною темою для обговорення стали не результат матчу і його хід. Відразу по закінченні зустрічі в Тольятті стало відомо про грандіозні проблеми збірної Росії перед півфіналом Командного Кубку Світу.
 
 
 Практично з порогу, один із лідерів російської команди, Артем Лагута, офіційно заявив: -"Мотоциклетна Федерація Росії не зробила мені візу в Англію на етап Гран-Прі, тому я відмовляюсь від участі у Командному Кубку Світу".
 
 
         Далі - більше. Слідом за Артемом, на питання про виступ російської команди тренер "Мега-Лади" і один з тренерів збірної Росії - Олег Кургускін, зробив ще одну сенсаційну заяву:
 
 
    -  "Скоріше за все, Командний Кубок Світу по тій самій причині пропустить і старший брат Артема - Григорій Лагута. Враховуючи, що не виступить на цих змаганнях і Еміль Сайфутдінов, шанси нашої команди на вдалий виступ невеликі..."
 
 
         Еміль вимагав від МФР, щоб забезпечили проїзд його механіків на ці змагання. Однак Федерація відповіла відказом, мотивуючи це тим, що на це у неї фінансів немає, тобто Еміль також не допоможе збірній Росії.
 
 
        "У спортсменів є також певні вимоги, які сповна виправдані. МФР виділила на участь збірної у змаганнях ККС десять тисяч євро. Проте цих грошей явно недостатньо, щоб виконати вимоги спортсменів. На допомогу клубів розраховувати також марно, оскільки кожна команда зацікавлена в першу чергу на вдалому виступі в чемпіонаті Росії. А для досягнення успіху в першості також потрібні чималі фінанси",- пояснив Олег Кургускін.
 
        Тепер орієнтовний склад збірної Росії на півфінал Командного Кубку Світу, який відбудеться 11 липня в Англії, виглядає так:
 
 Ренат Гафуров
 
 Сергій Даркін
 
 Роман Поважний
 
 Ілья Бондаренко
 
         Олег Кургускін: "Я прекрасно розумію, що наша команда буде виглядати слабкою, тому нам дуже важливо зайняти третє місце, яке дасть право у "втішному фіналі" поборотись за призові місця".
 
         Враховуючи останні події, при такому підході МФР до своєї роботи, розраховувати на проведення етапу Гран-Прі - 2012 в Росії, мабуть, не варто!
 
Хто їх замінить?
 
Олегу Анатолійовичу є над чим задуматись...
 
 
        
Категорія: Інші види спідвею |
 
Переглядів: 999 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/8
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти