Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2013 » Февраль » 22 » Збігнєв Червінські про добру атмосферу в клубі (+відео)
20:20
Збігнєв Червінські про добру атмосферу в клубі (+відео)
Збігнєв Червінські в наступному сезоні захищатиме кольори клубу з міста Рибнік. Минулий рік спортсмен несподівано провів в екстраліговому Торуні. В інтерв'ю порталу Sport24.pl гонщик не приховував задоволення від своїх планів.
 
 За "Унібакс" Червінські провів усього п`ять матчів, але мав можливість показати себе також і в інших змаганнях.

 - Минулий сезон, безумовно, став великим досвідом у моїй кар`єрі, і я думаю, що це буде найкращим підсумком. Початок був хорошим, а завершилося так, як завершилося. Це, звичайно, досвід, і я сподіваюсь, що людина багато придбає з того,- сказав Збігнєв Червінські.
 
 Міжсезоння принесло багато змін у Верхній Сілезії. Керівництво ROW Рибнік припинило лігові змагання зі значною фінансовою заборгованістю, а їхнє місце на стадіоні MOSiR зайняло цілком нове Товариство ŻKS ROW, на чолі з Кшиштофом Мрозеком.

  Не можна заперечувати той факт, що спочатку вболівальники з супротивом сприйняли нових керманичів. Чи не мав аналогічних проблем Збігнєв Червінські перед підписанням угоди?
 
 - З`явилась така можливість тут на місці, де я загалом проживаю. Я отримав пропозицію від представників рибницького клубу і погодився без жодних вагань. Мені важко сказати, чи були у мене проблеми. Я дивився на все з іншої точки зору. Є Роман, Міхал, Бартек. Ми усі звідси і знайомі не один день, тому атмосфера між нами чудова. Разом працюємо на тренуваннях загальної підготовки, і я думаю, що результат буде видно на доріжці. Той факт, що я тут, в Рибніку, є дуже великою перевагою. Їдуть усі свої, і я думаю, що це принесе свої плоди,- прокоментував гонщик.  

 Кажучи про підготовку, варто згадати, що опікується спортсменами добре відомий в Рибніку з попередніх років Ян Грабовські.

  - Тренування з Яном Грабовським не є для мене чимось новим. У мене була можливість працювати з тренером в Рибніку  раніше. Він є людиною з величезним досвідом у цьому питанні. Звичайно, дуже вимогливий, однак вимоги тренерів під час підготовки можуть лише і виключно принести результат на доріжці, - сказав Червінські.

 Величезною перевагою популярного "Салатки", безумовно є низький КСМ, що становить 2,50. Усім відомо, що такий гонщик здатен здобути набагато вищий середній результат у матчі.  Може завдяки цьому господарі клубу мали більше простору для маневру, а команда заслуговує на високу позицію в лігових змаганнях? Президент Товариства ŻKS ROW оголосив про вихід у наступну лігу. Збігнєв Червінські однак не налаштовується на конкретний результат команди.
 
 - Я ніколи не рахую. Я не дивлюсь на склади команд і не розмірковую, хто які має шанси. Я не бавлюсь у щось таке. Я гонщик, і намагаюсь повністю заглибитись в те, що роблю, і якщо це потім приносить результат- це для мене радість. Я не калькулятор, який сидить, дивиться на склади команд і думає де гонка, кого можна перемогти, а кого ні. Я хочу видавати з себе все і вигравати все,- завершив спортсмен.

   Декілька заїздів за участі Збігнєва Червінського (3-й, 5-й, 10-й, 13-й) у гонці "Унібакс"- "Лотос Вибжеже" 15.04.2012 р.



 
Переглядів: 793 | Додав: автор | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти