Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2013 » Октябрь » 18 » Завершення сезону в Польші
22:29
Завершення сезону в Польші
   Завтрашнім матчем між "Влукняжем" Ченстохова і "Фалубазом" Зелена Гура в рамках Кубка "фейр-плей" практично завершується черговий спідвейний сезон в Польші. Минулої неділі володарі золотих нагород цьогорічної першості розгромили на власній доріжці ченстоховців, чим зняли практично усі питання стосовно переможця цієї дуелі. Проте від цього дана гонка не втрачає свого інтересу, оскільки знову зійдуться найкращі команди польської Екстраліги сезону 2013 року.

   Ще задовго до початку першого матчу було відомо, що "Влукняж" не може розраховувати на своїх лідерів - Еміля Сайфутдінова і Григорія Лагуту. Враховуючи це, результат в Зеленій Гурі можна вважати для команди Гжегожа Дзіковські ще досить пристойним. Однак, завтра ченстоховці вийдуть на доріжку уже з Григорієм Лагутою, що має значно добавити впевненості усій команді. Звісно, у загальну перемогу "Влукняжа" в цьому протистоянні не вірять, мабуть, найбільш віддані фанати цього клубу. Однак справжній бій в останній гонці сезону чемпіонам Екстраліги вони дадуть - в цьому можна не сумніватися.

   В складі "Фалубазу" ми знову матимемо змогу побачити Сашу Локтаєва. Після свого дебютного матчу за "зеленку" після повернення з аренди в "Полонію" Бидгощ, він отримав дуже багато схвальних відгуків від керівництва і тренерів зеленогурського клубу. Про те, як зустріли Сашу фанати "Фалубазу", декілька днів говорила уся спідвейна Польша. Все йде до того, що в наступному сезоні ми матимемо змогу бачити нашого талановитого гонщика в команді разом з Яреком Хампелем і Патриком Дудеком - найкращими, на мою думку, гонщиками польського спідвею в даний момент. То ж і завтра ми очікуємо від Локтаєва результатів, які лише вкотре переконають Роберта Довхана, що він не даремно планує на наступний сезон зробити ставку саме на цю трійку! 

   Що ж, нам залишається лише побажати гонщикам обидвох команд завершити цей сезон з вдалими результатами, і, головне, без травм.


   Склади команд на завтрашній матч:

   "Влукняж" Ченстохова:

  9. Руне Холта
10. Рафал Шомберські
11. Мікаель Єпсен Єнсен
12. Мірослав Яблонські
13. Григорій Лагута
14. Адам Стшелєц
15.

   "Фалубаз" Зелена Гура:

  1. Ярослав Хампель
  2. Олександр Локтаєв
  3. Патрик Дудек
  4. Кшиштоф Яблонські
  5. Андреас Йонссон
  6. Адам Згардзинські
  7. 

   Початок матчу - в 18:15 за київським часом.

Саша повернувся до "Фалубазу"



О.Кульбаченко





 
Категорія: Польська ліга |
 
Переглядів: 874 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти