Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2014 » Сентябрь » 13 » Вперше без Хенкока...
08:54
Вперше без Хенкока...

   Падіння Іверсена і Хенкока на Гран-Прі Польші в Гожуві увійде в історію. На жаль, зі знаком "мінус"...

 

 

   Грег Хенкок є не просто легендою світового спідвею - він ЄДИНИЙ гонщик, який з моменту заснування циклу Гран-Прі стартував у ВСІХ етапах!!! Це неймовірно фантастичний показник, перевершити який уже буде нереально жодному гонщику. Після п'ятничного тренування в Воєнсі Грег прийняв рішення не ризикувати травмованою рукою:

 

  - "Я зробив усе можливе і неможливе для того, щоб взяти участь в гонці. Та згодом зрозумів, що краще буде сконцентрувати увагу на підготовці до Стокгольма..."

 

   Все йде до того, що заключні етапи цьогорічної серії стануть одними з найцікавішими за останні декілька років. Відставання "Тайчика" від Хенкока перед сьогоднішнім етапом складає 14 пунктів, і за умови вдалого виступу британця, а також "Нікітоса", "Каспера" і Загара в Воєнсі, на всіх нас очікуватимуть драматичні етапи з непередбачуваною розв'язкою в Стокгольмі і Торуні.

 

 

О.Кульбаченко,

speedway-rivne.at.ua

 

 

Категорія: Гран-прi |
 
Переглядів: 871 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 1
Написал Zhuk, 13.09.2014

Думаю, что самым решающим фактором на финише ИЧМ Гран При 2014будет присутствие или не присутствие в Торуни главного судьи - поляка. Не дай Бог, чтобы на последний этап был номинирован Марек Воячек или Войцех Гродски! При условии, что Каспер, само собой разумеется, поднимется вплотную к лидерам.Тогда кто - либо из этих двух стопроцентно поучавствует в "деле". А Каспер войдёт в историю спидвея, как Ежи Щакель при помощи судьи - немца "Шуллершпугера", обпоенного водкой. Сегодня ему вполне по силам самому решить вопрос титула.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти