Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2015 » Март » 18 » Владислав Комарніцкі : "Зміна середовища може допомогти Ворду"
20:28
Владислав Комарніцкі : "Зміна середовища може допомогти Ворду"

   «Сталь» Гожув зацікавлена у придбанні Дарсі Ворда"Цей трансфер міг би допомогти йому", – стверджує колишній президент гожувського клубу Владислав Комарніцкі. 

   Про зацікавленість гожув'ян австралійцем вже повідомлялось раніше. Свою позицію в цій справі в медіа вже висловили і торуняни. Їх менеджер та віце-президент Яцек Гаєвські пообіцяв, що КС Торунь не прийматиме участі в торгах за послуги гонщика. Якщо він отримає кращу пропозицію з іншої команди, може змінити оточення. – Не виключав би того, що сам Ворд міг би бути задоволений з такого сценарію. Спортсмени спілкуються між собою, спостерігають один за одним і бачать, що багато з них досягли успіхів, виступаючи в Гожуві. Першим прикладом є Томаш Голлоб. Всю свою кар’єру він намагався стати чемпіоном світу, але досяг цього тільки тоді, коли виступав в Гожуві. Кшиштоф Каспшак постійно був то в горі, то знизу. Прийшов у «Сталь» і зараз є віце-чемпіоном світу. Тому можливо, що всі ці спекуляції походять від зацікавленості в переході самого Ворда. – розповів в розмові з порталом SportoweFakty.pl Владислав Комарніцкі.
   Почесний президент гожувського клубу не може відразу оцінити, чи потребує «Сталь» такого підсилення. Однак, він переконаний, що в Гожуві ніхто не прийме необдуманого рішення, яке могло б наразити клуб на проблеми. – Ворд є великим талантом. Мені не відомі обставини, що стосуються цього питання, оскільки я не розмовляв на цю тему з керівництвом клубу. Можливо, що переговори тривають, а фінансові очікування Ворда не становлять якоїсь дуже значної суми. – пояснив Комарніцкі. 
   Співрозмовник порталу SportoweFakty.pl стверджує, що перед Дарсі Вордом важкий час. На думку Комарніцкі, зміна оточення могла б йому зараз допомогти. – Не знаю, чи реальний це трансфер до реалізації. Задуми керівників, як і спортсменів бувають насправді різними. Часом відбуваються речі, яких взагалі не очікуєш. Як я вже згадував, важко сказати, від кого в даному випадку виходить ініціатива. Проте, зміна середовища може позитивно вплинути на Ворда. З рештою, раз так вже було. Якийсь час він стартував у Гданську і тоді трохи опанував себе та заспокоївся. Можливо і цього разу сталось би так само. – закінчив Комарніцкі.

sportowefakty.pl
Переклад: Андрій Бабич
 
Категорія: Інше |
 
Переглядів: 458 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти