Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2015 » Ноябрь » 14 » ВІЗОВІ ПРОБЛЕМИ ДАРСІ ВОРДА
19:39
ВІЗОВІ ПРОБЛЕМИ ДАРСІ ВОРДА

Ребілітація Дарсі Ворда в Європі може перерватись з огляду на проблеми австралійця з британською візою. Однак, у Великій Британії вірять, що до цього не дійде. 
Зараз, Дарсі Ворд перебуває у Великій Британії, де проходить курс реабілітації після тяжкої травми, отриманої у результаті падіння, допущеного ним у матчі польської Екстраліги. Австралієць отримав травму хребта та пересувається у інвалідному кріслі. 
Розчаруванням для 23-х річного спортсмена можуть стати проблеми з візою. Дозвіл на перебування Ворда у Великій Британії закінчується у січні і, якщо візу не буде продовжено, на нього очікує повернення до рідної країни. Для Ворда це створить проблеми, з огляду на реабілітацію, яку він проходить у британській клініці, а також через відсутність підтримки приятелів, якої він буде позбавлений, оскільки більшість з них під час спідвейного сезону постійно стартують у Європі. 
- Дарсі повен надії. Він має сильний характер, намагається якнайбільше віддаватись тому, що робить і я переконаний, що боротиметься далі. Таку має вдачу. Вважаю, що він і надалі буде дуже заангажований у спідвей. У Пул для нього завжди знайдеться чим зайнятись. Також, мені відомо, що його спонсор – американська фірма «Monster» і надалі підтримуватиме Дарсі. Він звичайно ж може розраховувати на таку підтримку, якої ніколи раніше не мав. – розповів на сторінках видання «Daily Echo» Ніл Міддлдітч, менеджер клубу «Пірати» з Пул та приятель Ворда. 
«Міддло», вже в котре підкреслив, що Ворд дуже важко працює під час візитів до фізіотерапевта та непросто оцінити, якими будуть результати його реабілітації. – Дарсі щоденно проводить на реабілітації по три-чотири години п’ять днів на тиждень. Він змушений пристосовуватись до нових речей. Певні рухи йому доводиться вивчати заново. Це тільки початок. З рештою, нам не відомо, що принесе майбутнє. Дарсі їздить у інвалідному кріслі, але може вільно користуватись руками та верхньою частиною тіла. Крім цього, не можу більше нічого сказати з впевненістю. Зараз медицина – це прекрасна річ, яка розвивається, а він є молодим чоловіком. Мусимо зачекати і побачимо. – додав Міддлдітч.

 

sportowefakty.pl

Переклад Андрія Бабича

Категорія: Гонщики |
 
Переглядів: 733 | Додав: orest | Рейтинг: 4.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти