Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2015 » Ноябрь » 21 » ВІТАЛІЙ ЛИСАК: "ЇДУ ПЕРЕМАГАТИ!"
17:23
ВІТАЛІЙ ЛИСАК: "ЇДУ ПЕРЕМАГАТИ!"

   Як ми уже повідомляли, вихованець рівненського спідвею Віталій Лисак найближчу зиму проведе в сонячній Аргентині. Там відомий всім українським вболівальникам "Чебур" візьме участь у відкритому чемпіонаті цієї країни, в який за планом повинні увійти аж п'ятнадцять етапів.

 

   Стартує турнір 13 грудня етапом у Байя-Бланці. Квитки у Віталія уже на руках і він з нетерпінням очікує 29-го листопада, коли і вирушить у захоплюючу подорож до Південної Америки. 

 

   Віталій Лисак: "Так, 29-го листопада вирушаю до Аргентини. Така ідея в мене виникла ще минулого року. Звісно, дуже важко у фінансовому плані. На жаль, конкретних спонсорів з великими можливостями, як таких, немаю. В основному, все за свій рахунок. Допомагають "Клуб Вболівальників Рівненського Спідвею", "АвтоМотоРевю", Mogul, Car Bus і "Агро Центр". Якоїсь спеціальної підготовки не веду - все, як завжди. З підготовкою техніки допомагає мені Станіслав Бужа. Та вже в Аргентині доведеться все робити самому. Але мені до цього не звикати - не вперше! Хочу просто від'їздити усі етапи, здобути так званий накат, а при можливості - і перемогти! Спілкувався і з Андрієм Кобріним, який порадив не їхати туди. Але я уже загорівся цією ідеєю, тому і вирішив не змінювати свої плани. Як кажуть, хоч світ побачу, поспілкуюся з людьми, та й себе покажу! А так всю зиму довелося б просидіти в якихось тренажерних залах, і все! Навіть мої рідні підтримали мене у цьому!".

 

   Що ж, нам залишається лише побажати успіху Віталіку в далекій Аргентині. На даний момент окрім нього свою участь у відкритому чемпіонаті уже підтвердили поляки - Павел Месьонц і Давид Стахира, болгарин Мілен Манєв та італієць Гільєрмо Франчетті.

 

   Віталій пообіцяв тримати в курсі основних подій на аргентинських треках і за їхніми межами всіх українських вболівальників, тому вкотре і вкотре - з Богом!

 

Ми в facebook - facebook.com/speedway.rivne.at.ua

Ми в vkontakte - vk.com/speedway_rivne_at_ua

 

О.Кульбаченко

 

 

Категорія: Інше |
 
Переглядів: 1140 | Додав: jktu86 | Теги: відкритий чемпіонат Аргентини, Віталій Лисак | Рейтинг: 4.2/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти