Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2018 » Ноябрь » 20 » Віталій КОВАЛЬ підписав «варшавський» контракт з польським клубом Екстраліги
13:10
Віталій КОВАЛЬ підписав «варшавський» контракт з польським клубом Екстраліги

   У вівторок, 13 листопада, на офіційному сайті поль­ського спідвейного клу­бу Екстраліги Влукняж "Ченстохова" з'явилося повідомлення про підписання "варшавського» контракту" із 17-річним червоноградським талантом Віталієм Ковалем. Що передбачає ця угода, ко­респондент «Вісника» розпи­тав у самого гонщика.
   

     - Для початку уточню - каже Віталій - Це не є повноцінний контракт, який передбачає ви­ступи в основі команди. "Варшавський" контракт дає право тренуватися з командою, на­биратися досвіду. Клуб допомагатиме мені в різних питаннях. А в основі я зможу їхати тоді, коли показуватиму високі результати, коли їздитиму на рівні основного складу. Ще «варшавський» контракт дозволяє мені, в разі не потрапляння в основний склад команди в Екстралізі, з якою в мене контракт. їздити за іншу команду в першій чи другій лізі, яку клуб мені підшукає. Тобто з цим «варшавським» контрактом я можу одночасно бути у двох клубах.


      - Що тобі відомо про клуб "Влукняж"?
     - У цьому сезоні команда боролася в плей-офф за призові місця в Екстралізі. Зайняла четверте місце. Це сильна команда, в ній є декілька гонщиків світового рівня. Є чого навчитися і є в кого навчитися

      - Коли їдеш у Польщу для під­готовки до нового сезону?
    - В кінці зими збереться вся команда. Відбудеться презентація команди в місті. Після того почнуться тренування. Спочатку у спортзалі, а потім, якщо в Польщі буде холодно, команда може поїхати в теп­ліші країни для підготовки - в Хорватію, наприклад.

     - Як думаєш, клуб взяв тебе на перспективу, щоб ти кіль­ка років обкатався, набрався досвіду, чи розраховує на тебе вже в наступному сезоні?

    - Сказали, що чекають, які показуватиму результати, Якщо вони будуть високі, то можу і за основний склад виступати. Але ще багато треба працюва­ти, щоб потрапити в основний склад, набиратися досвіду.
    - Технікою тебе забезпечать, чи це вже твоі проблеми?
   - Сказали, що будуть допо­магати.

 

 

Газета: червоноградський "Вісник"

Автор: Василь Танкевич

Категорія: Гонщики |
 
Переглядів: 983 | Додав: YuriyMushyn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти