Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2014 » Январь » 31 » Віталій Бєлоусов: "Я з нетерпінням очікую нового сезону"
13:16
Віталій Бєлоусов: "Я з нетерпінням очікую нового сезону"
   Зимові канікули в спідвеї - це час для фізичної підготовки до нового сезону і комплектуванню техніки, яка є запорукою успіху. Як і більшість гонщиків інтенсивно готується до сезону і тольятинець Віталій Бєлоусов.


   Росіянин уже розпочав підготовку до сезону 2014 року:

 - "Коли погода позволяє, я багато займаюсь мотокросом і спідвеєм на льоду, а також багато часу проводжу в тренажерному залі. Моя фізична форма дуже хороша. Сподіваюсь, це дасть свій ефект. Ближче до старту сезону потрібно буде уже частіше перебувати в боксах, щоб проводити перевірку готовності мотоциклів. Мотори мені готуватимуть в Польші - цим займеться мій новий тюнер".

   Не дивлячись на те, що росіянину відразу три клуби в Польші пропонували контракти, свій вибір він зробив на "Вікторії" з Піли. Він там почувається своїм. Тим більше, що трек в Пілі йому дуже подобається і це, на думку Віталія, разом з сильним складом команди, дасть можливість виконати поставлені завдання і провести потужний сезон:

 - "Сподіваюсь, що мій очковий вклад в результат команди допоможе нам повисити лігову прописку. Я з нетерпінням очікую нового сезону. До речі, хочу привітати усіх вболівальників і побажати їм багато боротьби на треці, і, звичайно, побільше перемог їхньої улюбленої команди!"

   Проте одними лише фізичними вправами і комплектацією техніки гонщик не обходиться. В даний момент він в активному пошуку спонсорів:

 - "Реклама всіх зацікавлених осіб може бути присутня на його мотоциклах, кевларах, костюмах механіків, коробках, кепках і на автобусі, який буде їздити по всій Польші і Європі!"



http://tltspeedway.ru/






Категорія: Гонщики |
 
Переглядів: 618 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти