Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2012 » Ноябрь » 30 » ВІТАЛІЙ БЄЛОУСОВ: "БУДЕМО БОРОТИСЯ ЗА ПЕРЕМОГУ В ПЕРШОСТІ"
18:51
ВІТАЛІЙ БЄЛОУСОВ: "БУДЕМО БОРОТИСЯ ЗА ПЕРЕМОГУ В ПЕРШОСТІ"
   Віталій Бєлоусов став одним з лідерів тольятинської "Мега-Лади" цього року. В цілому, команда провела відмінний сезон і поступилася балаковській СК "Турбіна" лише за додатковими показниками. Проте цей факт не особливо засмутив нашого героя. Сьогодні Віталій відразу погодився підвести підсумки сезону у своєму виконанні для нашого сайту.


   Як оцінюєш сезон для себе? Що получилось, а що - ні?


  - Загалом, сезон можу назвати вдалим. Вдавалося показувати хороші результати в російській лізі, чим допомагав "Мега-Ладі" здобувати важливі перемоги. За підсумком сезону у мене досить непоганий показник - 2,3 очка в середньому за заїзд. Також до свого активу можу занести виступи у польській лізі за "Колеяж" Равіч, в якому зумів закріпитися як основний гонщик, і за підсумком першості мій показник 1,8 очка в заїзді. Як на мене, досить солідний результат. Невдачею вважаю виступ в юніорському чемпіонаті світу. Після вдалого виступу в кваліфікації у Німеччині мене спіткала невдача у червоноградському півфіналі. Причиною цього я вважаю надто насичений графік в цей період, оскільки протягом декількох днів у мене було аж чотири гонки. Довелося основну техніку залишити в Росії, а в Червонограді їхати на резервних мотоциклах. Наприкінці сезону мене не оминула і травма - перелом кісті руки, через яку і пропустив усі особисті чемпіонати Росії, в яких сподівався боротися за нагороди. Сподіваюся, що в наступному сезоні фортуна буде більш прихильна до мене, і я зможу продемонструвати все, на що здатний.


   "Мега-Лада" в цьому сезоні була дуже близька до чемпіонства. На твою думку, що завадило команді стати кращою в Росії?


  - Не вистачило спортивного везіння. Ми ні в чому не поступалися СК "Турбіні", що і показали в особистих зустрічах. Також, на мою думку, в найнеобхідніший момент нас підвів легіонер, який не зумів показати той результат, якого від нього очікували.


   В наступному році легіонерів, можливо, не буде. Проте може з'явитися українська команда. Як ти ставишся до цього?


  - Я буду задоволений, якщо українська команда з'явиться в російській першості. Впевнений, що це піде лише на користь і російському, і українському спідвею.


   Більшість вболівальників називає "Мега-Ладу" основним претендентом на чемпіонство у наступному сезоні. Яка твоя думка з цього приводу?


  - Я також так вважаю. Ми будемо боротись лише за перемогу в першості.


   Наступний сезон буде останнім у твоїй "юніорській" кар'єрі. Чи є бажання більше уваги приділити саме юніорському чемпіонату світу?


  - Звичайно, що є. Докладу максимум зусиль для того, щоб пробитись до фіналів і виступити там достойно.


   Яку гонку можеш назвати найвдалішою для себе у цьому сезоні?


  - Було багато вдалих гонок. В чемпіонаті Росії можу виділити матч між "Мега-Ладою" і "Востоком" Владивосток. В польській лізі відмітив би гонку між двома "Колеяжами" в Равічі. На міжнародній арені - кваліфікацію юніорського чемпіонату світу в Нойштадт-Донау (пригадуєте цю гонку, в якій Андрій Кобрін і словенець Нейц Малешіч зіткнулися у віражі, наслідком чого став виліт мотоцикла словенця на трибуни?). Там мені вдалося випередити в класифікації чемпіона і віце-чемпіона за підсумками фіналів - Міхаеля Єпсена Єнсена і Мацея Яновского, а вперед пропустив лише Патрика Дудека, який навесні перебував у фантастичній формі.


   Ти вже визначився з польським клубом, кольори якого будеш захищати у наступному сезоні?


  - В даний момент конкретного ще нічого сказати не можу. Хоча, хотілося б знову поїздити в першій лізі. 


   Пропозиції є?


  - Поки-що є один варіант - "Колеяж" Равіч.


   А якщо поступить пропозиція від однієї з команд Екстраліги?


  - Звичайно, що не відмовлюся від такої пропозиції)))


   В Тольятті дуже поширений спідвей на льоді. Тебе цієї зими вболівальники побачать на льодовій доріжці?


  - Ні, я вирішив присвятити себе лише гаревому спідвею.


   Коли почнеш готуватися до наступного сезону?


  - Підготовку уже розпочав. В даний момент регулярно тренуюся на мотокросі.


   Віталік, від імені нашого сайту і українських вболівальників бажаю тобі побільше перемог у наступному сезоні! Ми тебе завжди підтримуємо, тож сподіваємося, що ти зможеш порадувати усіх нас вдалими результатами!


  - Дуже вдячний вболівальникам за підтримку! В свою чергу бажаю усім любителям спідвею лише приємних емоцій на трибунах. Повірте, для нас підтримка вболівальників дуже важлива!






О. Кульбаченко





    


   
Категорія: Гонщики |
 
Переглядів: 1349 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 4.5/8
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти