Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2016 » Декабрь » 8 » Віктор Трофимов: Потрібно володіти доброю технікою
19:30
Віктор Трофимов: Потрібно володіти доброю технікою

 Віктор Трофимов - це молодий, войовничий та перспективний спортсмен Унії Лєшно, але наразі не отримав польського громадянства, щоб могти виступати за клуб у ролі юніора.

     - На рішення відносно мого громадянства, змушений ще трішки зачекати, але маю надію, що у наступному сезоні зможу виступати, як спортсмен Унії Лєшно - говорить українець.

    Віктор Трофимов мав багато можливостей стартувати у польських юніорських змаганнях, а також виступив під час останнього меморіалу Альфреда Смочика в Лєшно, де здобув 3 пункти. Також виступив у кваліфікації до особистого чемпіонату Європи в Пардубіце (Чехія), де здобув 9 пунктів та зайняв 7 позицію. Але у фіналі, який відбувся у французькому Ламот-Ландерон посів дванадцяте місце з 5 пунктами.

   Не приховує, що хотів би стартувати у польській Екстралізі, але питання у тому, чи зможе він бути кращим за місцевих юніорів Бартоша Смекталу та Домініка Куберу. - Час покаже, чи зможу за дебютувати у Екстралізі, бо не приховую, що цього дуже прагну. І цього кожен хоче, але як це буде, покаже форма під час сезону - говорить Трофимов.

   Молодому українцю залишився останній рік науки, який не дозволяє брати повноцінну участь у житті Унії Лєшно. З цього приводу Трофимов зосереджується на особистих тренуваннях та не приховує, що як тільки випаде нагода, приїде до Польщі, щоб разом з колегами по команді відбути кілька тренувань. - Залишився мені рік науки і змушений повернутися до України, але там після школи маю час на приготування до наступного сезону. Відомо, якщо вийде мені приїхати до Польщі, то із-задоволенням по треную з колегами по команді  - додав сімнадцяти річний гонщик. 

   Добра форма спортсменів, це велика подяка техніці, якою вони володіють. Частіше за все молоді спортсмени борються з проблемною технікою, через що не можуть показати свої реальні результати та треці. Як буде виглядати техніка Віктора Трофимова у наступному році? - Думаю, що як бюджет дозволить, то планую купити нові мотоцикли, але вже давно відомо, щоб стартувати у польській Екстралізі на пристойному рівні, то потрібно володіти доброю технікою. Якщо маєш все старе, то важко конкурувати з суперниками котрі мають новішу техніку - завершив Віктор.

 

 

Джерело: espeedway.pl

Переклад: Юрій "YuriyMushyn" Мушинський

 

Категорія: Гонщики |
 
Переглядів: 949 | Додав: YuriyMushyn | Рейтинг: 4.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти