Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2017 » Июль » 25 » Віктор Трофимов отримає польський паспорт
15:30
Віктор Трофимов отримає польський паспорт

 Унія Лєшно добилася бажаного результату. 18 річний Віктор Трофимов отримав всі потрібні підписи, і вже скоро отримає паспорт громадянина Польщі. У польській Екстралізі зможе стартувати у ролі юніора.

 

        Унія Лєшно старалася здобути для Віктора Трофимова польське громадянство і нарешті добилася свого. У цій справі допомогло те, що українець мав польське коріння. Віктор дістав усі потрібні підписи та уже скоро зможе забрати польський паспорт. Усі формальності вже вирішені, але Трофимов документів ще не забрав. Найважливіше - це те, що всі документи вже готові.

       Українець походить зі спортивної родини, бо його дід та батько представляли колишній СРСР та теперишню Україну на міжнародній арені. Віктор підписав довгострокову умову з командою Унія Лєшно.

       - У першу чергу Віктор це для нас - інвестування у майбутнє - говорив раніше Іренеуш Ігєльські, директор Унії Лєшно. На сьогоднішній день команда має найсильніших юніорів в Екстралізі і важко буде Трофимову боротися за основний склад. Але не зважаючи на це, у команді появився ще один перспективний юніор.

Джерело: przegladsportowy.pl 

Переклад: Юра "YuriyMushyn" Мушинський

 

Категорія: Гонщики |
 
Переглядів: 654 | Додав: YuriyMushyn | Рейтинг: 3.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти