Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2016 » Ноябрь » 3 » Віктор Трофімов отримає польський паспорт?
13:30
Віктор Трофімов отримає польський паспорт?

  Є великі шанси на те, що Віктор Трофімов отримає польське громадянство. У такому випадку виростуть шанси на виступи у складі Унії Лєшно на позиції юніора.

 

     Клуб з Лєшно не випадково ставиться до Віктора Трофімова, як до свого вихованця. Син знаменитого спортсмена колишнього радянського союзу - Володимира Трофімова, який набирався досвіду на треці в Лєшно під наглядом тренера Романа Янковського. У 2015 році клуб з Лєшно підписав з ним контракт, а у наступному сезоні був орендований до Ванди Краків, Спортсмен так і не зміг взяти участь у польській лізі спідвею.

     Що є перешкодою? На сам перед це те, що Трофімов не має громадянства Польщі, але є надії, що він його все таки отримає. Це дасть можливість стартувати на позиції юніора, яка доступна лише для польських спортсменів.

     З наших джерел відомо, що Віктор отримає громадянство Польщі, ще перед новим сезоном підтвердив директор клубу Унії Лєшно Іренеуш Ігєльські. - Здається, що ця тема добігає фінішу. Віктор подав вже усі документи, і тепер разом зі своєю родиною чекають на остаточне рішення. Він має польське коріння, і на отримання громадянства має великі шанси - пояснює Ігєльські.

      Унія вже має трьох талановитих вихованців Домініка Куберу, Даніеля Качмарка та Бартоша Смекталу, але не виключає, що дала би шанс Трофімову. - Якби він отримав громадянство Польщі, то мав би шанс виступити за нашу команду - сказав Ігєльські.

 

Джерело: sportowefakty.wp.pl

Переклад: Юрій "YuriyMushyn" Мушинський

Категорія: Гонщики |
 
Переглядів: 990 | Додав: YuriyMushyn | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти