Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2015 » Апрель » 15 » Віктор Трофимов молодший та його батько знову в гостях в Лєшно
13:47
Віктор Трофимов молодший та його батько знову в гостях в Лєшно

   Представники спідвейної династії, батько та син Володимир і Віктор Трофимови, два тижні тренуватимуться на треку та скористаються з порад тренерського штабу лєшненської «Унії». 

   Володимир Трофимов та його талановитий син Віктор Трофимов-молодший в суботу вирушили у Лєшно. Вже не вперше, метою подорожі було запрошення «Унії» Лєшно та тренування на місцевому треку. Один з найбільш титулованих у спідвеї українців та найбільша надія українського спідвею на майбутні здобутки перебуватиме в Лєшно два тижні. Першим заходом під час перебування в Польщі мав стати перегляд екстралігового матчу між місцевою «Унією» та ГКМ з Грудзьондза. 

 - Для мого сина це будуть перші тренування на класичному треку у 2015 році. – пояснив чемпіон СРСР в особистому заліку 1988 року. – Перевіримо мотоцикли та спортивну форму Віктора. З цікавістю звичайно ж переглянемо ліговий матч, у якому візьмуть участь такі зірки, як Педерсен чи Голлоб. У їзді чемпіонів світу можна багато чого почерпнути для себе. Після повернення до рівного продовжимо тренуватись на місці. Перші змагання плануємо на червень цього року. – додав Володимир Трофимов.
 

   Обидва українці мають можливість скористатись з треку стадіону імені Альфреда Смочика вже втретє. Співпраця клубу з Лєшно допомагає талановитому Віктору у гармонійному спортивному розвитку. Можливо, в майбутньому фінальним її ефектом стане підписаний контракт. 

 

sportowefakty.pl

Переклад: Андрій Бабич

 

 

Категорія: Інше |
 
Переглядів: 825 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти