Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2010 » Февраль » 23 » Від бронзи до золота?
18:08
Від бронзи до золота?
Менеджер Еміля Сайфутдінова Томаш Сускєвіч заявляє, що російська зірка має всі шанси перемогти в особистому чемпіонаті світу цього року, однак, команда погодилася б на ще одну бронзову медаль. 20-річний росіянин  несподівано для багатьох виграв свій дебютний Гран-Прі, що відбувся минулого року в Празі, а потім повторив свій успіх у Гетеборзі  та Кршко.  Еміль зберігав шанси завоювати світову корону до заключного етапу, що проходив у м.Бидгощ, але, нажаль, задовільнився третім місцем позаду досвідчених Джейсона Крампа і Томаша Голлоба.
  Сускєвіч не бачить ніяких перешкод для того, щоб Сайфутдінов не міг зробити один, або навіть два кроки по сходинках світового чемпіонату, враховуючи його швидкий прогрес на доріжці.  Поляк сказав: "Еміль тепер знає, як все працює в циклі Гран-Прі. Минулий рік був навчальним, але він був також великим успіхом. Якщо він утримає минулорічні досягнення, то зможе стати чемпіоном цього року. Це можливість, але не ціль. Ціллю є потрапляння до чільної трійки, а якщо буде краще, то це буде бонусом для Еміля".
  Сайфутдінов і його команда важко працювали над підготовкою техніки до нового сезону Гран-Прі, який розпочнеться 24 квітня в Лєшно. Росіянин матиме нагоду скористатися всіма вигодами від співпраці з новим механіком екстракласу. Зірка Бидгощі та Піратерни випробує нові двигуни, які мають допомогти здобути перемогу  в більшій кількості етапів Гран-Прі 2010.
  Сускєвіч сказав: "Ми маємо готові мотоцикли і чекаємо дати, коли зможемо їх перевірити. Ми не плануємо ніяких виступів в Англії перед початком циклу Гран-Прі, але буде декілька в Польщі, це точно. Ми будемо на 100 відсотків готові до першого етапу Гран-Прі. Маємо ще одного механіка, котрий буде дуже корисним для нас. Буде краще, коли команда стане більшою, ніж була того року. Ми також замовили деякі двигуни від різних тюнерів, однак, головним залишається Ешлі Холловей.  Треба протестувати їх і подивитися, чи будемо задоволені ними. Хочеться сподіватися, що це допоможе нам виграти більше етапів Гран-Прі, ніж минулого року. Ми перевіряємо двигуни від інших тюнерів, так як інколи різні двигуни краще пасують до різних треків."
  Нагадаємо також, що місяць тому  стало відомо про нового спонсора Еміля Сайфутдінова в обличчі всесвітньо відомої фірми "РЕД БУЛЛ".
  "Я дуже щасливий тим, що підписав угоду з фірмою «Ред Булл». До цього вже співпрацював з ними в сезоні 2009 року, але зараз, звичайно, буде співпраця на більш високому рівні. Це величезна фірма із світовим ім`ям, а в її кольорах стартує багато відомих спортсменів. Так само, як і всі вони, я буду презентувати логотип фірми на шоломах, на кепці, а також буду пити  їхні енергетичні напої. Сподіваюся, що моя команда також матиме здобутки від такої співпраці, тому що всі ми маємо можливість проведення вікенду з командою формули 1, а як відомо, там існують найкращі технології, а також відмінні технічні умови, в тому числі й організація праці всієї дружини формули 1. Задоволений також тим, що зможу користуватися послугами клініки в Австрії, де всі спортсмени «Ред Булл» знаходяться під опікою медичного персоналу, котрий допомагає їм якнайкраще підготувати організм до специфіки кожного окремого виду спорту. Надіюся, що дана співпраця буде тривалою і плідною для обох сторін"- заявив Еміль Сайфутдінов на своєму офіційному сайті.

speedwaygp.com
www.emilracing.eu


 
Переглядів: 867 | Додав: Tygrys | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти