Переклад

Статистика




Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0

Головна » 2014 » Февраль » 4 » Вибір Мартіна Смолінські
12:01
Вибір Мартіна Смолінські
   Вперше в історії світової серії Гран-Прі участь в циклі візьме німецький гонщик. Ним став Мартін Смолінські. Однак, цей факт поставив його перед вибором - стартувати в "класичному" Гран-Прі або в аналогічних змаганнях, але на довгому треці, де німець уже добився чималих успіхів. Мартін думав не довго стосовно цього.

   Смолінські міг виступати у двох Гран-Прі. Однак, в регламенті змагань на довгому треці є один важливий пункт:

 - гонщики, які погодилися виступати у цій серії НЕМАЮТЬ права попускати жоден з п'яти етапів, надаючи перевагу будь-яким іншим змаганням. 

   Календарі обидвох серій Гран-Прі складені таким чином, що "накладка" є лише одна - етап "класичного" Гран-Прі в датському Войєнсі випадає на ту саму дату, коли запланований етап на довгому треці у французському Морізесі (13 вересня). Однак 29-річний Мартін Смолінські абсолютно не засмутився з цього приводу:

 - "Я десять років прагнув до цього. Мені дуже хотілося виступити з найкращими гонщиками світу, і моя мрія здійснилася! Я дуже щасливий! З нетерпінням очікую на старт першого етапу!".

   Підтвердженням намірів німецького гонщика є той факт, що він у цьому сезоні вирішив пожертвувати польською, шведською і британською лігами. Смолінські має підписані лише два контракти - в німецькій Бундеслізі і датській Суперлізі:

 - "Мій бюджет поки-що не позволяє мені виступати у стількох змаганнях, на відміну від решти учасників Гран-Прі. Я міг підписати ще декілька контрактів, однак в такому випадку потрібно було б вибирати основний акцент між ліговими гонками та Гран-Прі. Я зробив свій вибір, і зовсім не шкодую про це. Тим більше, що така велика кількість змагань значно підвищує ризик травмуватися, а я хочу проїхати весь цикл від "А" до "Я"!

   Окрім Гран-Прі і виступів у німецькій та датській лігах Мартін Смолінські планує також взяти участь у кваліфікації до циклу 2015 року, Командному Кубку Світу і комерційних змаганнях у Німеччині, а також у декількох змаганнях на довгому треці.

Мартін Смолінські (в центрі) уже має титул чемпіона Європи серед пар










Категорія: Гран-прi |
 
Переглядів: 646 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти