Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2011 » Июнь » 19 » ВЕЛИКОБРИТАНІЯ ОГОЛОСИЛА СКЛАД
15:09
ВЕЛИКОБРИТАНІЯ ОГОЛОСИЛА СКЛАД
         Зовсім небагато часу залишилось до старту командного Кубка Світу - 2011 року. Формула змагань, як і в попередні роки, залишилась без змін. Незмінні і фаворити цих змагань - Польша, Данія та Австралія.  
 
 
       Першими зі складом на цей турнір визначились господарі другого півфіналу - Британці. Звичайно, номером один у команді Нейла Міддледіха стане Кріс Харріс, який прекрасно проводить цей сезон. Також гарантував собі місце у складі і нещодавній тріумфатор особистого чемпіонату Великобританії Скотт Нікколс. Окрім цієї двійки, наставник британців покладає надії на Таі Воффіндена, Едварда Кеннетта і Бена Баркера.
 
        - "Я дуже задоволений складом, який я обрав на ці змагання. Найбільше в цих хлопцях мене поразив підхід кожного з них до змагань такого рівня. Незважаючи на всі спекуляції зі сторони та невизначенність з остаточним складом команди, я знаю, що хто б не виступав на цих змаганнях за збірну Великобританії, він буде цим гордитись, тому що він захищатиме честь своєї держави" - сказав наставник Великобританії Нейл Міддледіх.
 
         Наставник Великобританії особливо відзначив молодого Бена Баркера, на якого він покладає чималі надії. Міддледіх вважає, що цей молодий гонщик уже може підкоряти вершини, і однією з цих вершин може стати півфінал Кубка Світу. "Бен Баркер не приховував радості,коли йому повідомили про те, що на нього чекають у збірній команді Великобританії. Цей момент стане для нього поштовхом до нових перемог. Я впевнений, що в Кінг'с Лінні Бен поїде на 120% своїх можливостей", - сказав Міддледіх.
 
         Також наставник Великобританії розраховує на неабияку підтримку зі сторони вболівальників. - "Не дивлячись на негативний підхід деяких представників преси, я лише позитивно підходжу сам і так само налаштовую і своїх хлопців до півфіналу ККС. Звичайно, без підтримки наших вболівальників нам буде дуже складно. Ми впевнені, що наші фани нас підтримають, а у відповідь ми покажем хороший результат, за який жодному жителю Великобританії не буде соромно."
 
         Суперниками збірної Великобританії є команди Польші, Чехії та Росії. Гонка відбудеться 11 липня в Кінг'с Лінні. До фіналу виходить переможець півфіналу. Команди,які посядуть друге та третє місця, позмагаються за дві путівки до фіналу з двома командами першого півфіналу у плей - офф, який відбудеться 14 липня . Фінал - 16 липня у Гожуві.
 
Склад Великобританії :
 
                   Кріс Харріс                                  
 
 Скотт Нікколс
 
 Таі Воффінден
 
 Едді Кеннет
 
 Бен Баркер
 
 Льюїс Бріджер
 
 Сімон Стід
 
 Оллі Аллен
 
 Данні Кінг
 
 
 
 
 
 
 
 
        
Категорія: Інші види спідвею |
 
Переглядів: 869 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти