Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2015 » Апрель » 2 » Великобританія має нового Тая Воффіндена?
17:45
Великобританія має нового Тая Воффіндена?

   У зустрічі британської Еліт-Ліги, що відбулась у вівторок, 1 квітня, між «Зірками» з Кінг'с Лінн та «Молотами» з Лейксіді виблискував 16-ти річний Роберт Ламберт. Лише за кілька днів Ламберту виповниться 17 років. Саме перед своїм днем народження він занотував досконалий виступ на найвищому рівні спідвейних змагань на островах. У вчорашній зустрічі гонщик здобув платний комплект пунктів, тобто 16 пунктів та 2 бонуси. 

   За своїми плечами Ламберт привіз таких гонщиків, як Андреаса Йонссона і Едварда Кеннета. – На Роберта Ламберта я звернув увагу ще в минулому році, коли він дуже добре показував себе на англійських треках. – говорить Славомір Крийом, який очолює менеджерську агенцію – З ним досить цікава ситуація, оскільки він стартує з німецькою ліцензією та власну базу теж має у Німеччині.

    На інтернет-сторінці спортсмена можна прочитати, що його улюблений трек знаходиться у Німеччині. Конкретно – в Нордені. 

   Цієї зими гонщик підшуковував клуб у Польщі. Однак, жоден з клубів не був зацікавлений у його послугах. – Проте, я думаю, що це лише справа часу, коли Ламберт потрапить у край над Віслою. Спершу, ним повинен зацікавитись якийсь з друголігових клубів. – радить менеджер. Як визнає Крийом, якщо англійці відповідним чином займуться цим спортсменом, він може вирости у наступного Тая Воффіндена. – Хлопчина має значну спонсорську підтримку та, перед усім, величезний потенціал, що показав хоча б вчора. У недалекому майбутньому, його клуби матимуть від нього багато приводів для втіхи. – закінчив Крийом. 

   Це не перший настільки хороший виступ британця у рідній лізі. Вже у минулому сезоні юніор кілька разів пунктував значно краще більш титулованих спортсменів, закінчивши сезон з середньозаїздним показником у 1,539. Що цікаво, з погляду на середньозаїздний показник, його лише на одну позицію випередив знаний з прекрасних виступів за «Орел» з Лодзі – Мадс Корнеліуссен.

 

espeedway.pl

Переклад: Андрій Бабич

 

 

Категорія: Гонщики |
 
Переглядів: 559 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти