Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2017 » Январь » 16 » Важкий сезон чекає на Андрія Карпова
15:30
Важкий сезон чекає на Андрія Карпова

  Фалубаз Зелена Гура знайшов Якоба Торсселла, щоб мати одного спортсмена у запасі та збільшити конкуренцію за основний склад, але це може бути основною проблемою для українця Андрія Карпова.

 

     Андрій Карпов виступив у всіх матчах за Фалубаз у минулому сезоні. Українець здобув середньо заїздну 1,452, тобто результат на рівні Тобіаша Мусєляка та Петера Кільдеманда. У цьому сезоні буде йому важче, через підписання контракту зі шведом Якобом Торсселлем.

 - Торсселл збирає багато компліментів на свій адрес, і можу стверджувати, що його конкуренція з Карповим за основний склад буде рівною. На даний момент, після річного перебування у клубі більшу перевагу має українець. Але не впевнений, що він зможе втримати це місце у складі - розповів колишній спортсмен клубу Ян Кшистиняк.

     Польський експерт підкреслює, що Фалубаз Зелена Гура стимулює Карпова до кращих результатів. Минулого року, він мав велику впевненість за перебування в "основі". - Чи Карпов зможе втримати місце в складі, залежить лише від того, як він буде психічно налаштований. Говориться, що конкуренція - це корисно, але у спідвеї не завжди це так. Якщо немає місця в основному складі, то з`являється натиск на спортсмена, який Карпов може відчути. Комфорту, який мав українець минулого сезону вже не буде. Фалубаз своїм контрактом зі шведом, ускладнив завдання Андрію - говорить Кшистиняк.

     Карпов не може ображатися, бо сьогодні такі реалії Екстраліги. Майже у кожному клубі є додатковий сеньйор, який бореться за "основу". - Таку ж, ситуацію можна спостерігати в Лєшно, де за склад борються Гжегож Зенгота та Петер Кільдеманд. Карпов у минулому сезоні часто був хвалений, але його результати не були надзвичайними. Побачимо, чи цей спортсмен зможе зробити крок уперед. Якщо ні, тоді Торсселл зможе закріпитися у складі - додав Кшистиняк.

Джерело: sportowefakty.wp.pl

Переклад: Юрій "YuriyMushyn" Мушинський

  

Категорія: Гонщики |
 
Переглядів: 860 | Додав: YuriyMushyn | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти