Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2015 » Март » 17 » Ванда Краків допомогла Андрію Карпову
15:10
Ванда Краків допомогла Андрію Карпову

 Андрій Карпов найближчим часом зможе приєднатися до своєї нової команди Спідвей Ванда Краків, та провести перші спаринги.

 

   Червоноградець, який у попередньому сезоні занотував середньо-заїздний показник 1,724 пункта, може стати одним з лідерів команди. Не так давно існував ризик, що Андрій Карпов не зможе готуватися до сезону зі своєю новою командою. Але спільні старання Андрія та керівників клубу дали позитивний результат.

  - Андрій не міг в`їхати на територію Польщі і ми намагалися йому допомогти. Наш менеджер Міхал Фінфа втрутився у справу, та висилав листи до посольства. Признає, що ця ситуація заставила клуб занепокоїтися, але це вже не вперше, коли у Андрія виникають такі проблеми. Минулих років було теж саме, коли він був вимушений чекати на дозвіл. Спільними зусиллями, нам вдалося все вирішити - розповів директор краківського клубу Павел Саджіковські.

    Отриманий дозвіл на виїзд до Європи дозволить Андрію Карпову виступити у найближчих спарингах. - Виїзд нашої команди на трек залежатиме від погоди. Ми перевіримо Карпова у матчах найближчим часом, але чи виступить він у всіх зустрічах чи ні, це вже залежатиме від нього самого та домовленістю з клубом. - додав Саджіковські. Ми запитатали, чи може Карпов стати одним з лідерів команди? Він відповів - Можу сказати, що ми на нього розраховуємо, але також тримаємо кулаки і за інших спортсменів.

 

Джерело: sportowefakty.pl

Юрій Мушинський

Категорія: І Польська ліга |
 
Переглядів: 569 | Додав: YuriyMushyn | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти