Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2015 » Июль » 4 » В КАРДІФФІ ОЧІКУЮТЬ НА ТРІУМФ БРИТАНЦЯ
11:17
В КАРДІФФІ ОЧІКУЮТЬ НА ТРІУМФ БРИТАНЦЯ

   Сьогодні в столиці Уельсу Кардіффі відбудеться четвертий етап цьогорічної серії Гран-Прі. Вчора відразу після офіційного тренування відбулася прес-конференція, на якій стало остаточно зрозуміло - ніякого іншого результату, окрім перемоги когось з британців, "Мілленіум Стадіон" не визнає.

 

   Востаннє виграти домашній етап Гран-Прі Великобританії вдалось Крісу Харрісу в 2007 році. Саме йому було скероване пряме запитання: Чи по силам йому знову порадувати перемогою місцеву 50-ти тисячну аудиторію на трибунах, і багатомільйонну перед телевізорами і моніторами по всій Великобританії?

 

 - "На даний момент маю досить хороші результати в британській лізі, тому оптимістично налаштований на домашній етап. Мої мотоцикли тут їдуть досить швидко. Останнім часом провів багато тестувань техніки, які повинні принести свої плоди. Дуже задоволений результатами цих тестів і спробую максимально це використати на цьому етапі Гран-Прі".

 

   Тай Воффінден не говорив, що обов'язково здобуде перемогу, але в його словах відчувались нотки впевненості, що все повинно піти за його планом...

 

 - "Це неймовірні відчуття, коли приїжджаєш до Кардіффа. Гран-Прі - найсильніші світові змагання у спідвеї. Я ще перед сезоном прийняв рішення відмовитись від виступів у британській лізі, і не шкодую про це. Думаю, це не завадить мені боротись за перемогу. Маю дуже добре підготовлену техніку і неймовірну команду, яка постійно добросовісно працює на мене і мої перемоги. Я вже десятий рік на мотоциклі. Завжди стараюся робити те, чого від мене і очікують - перемагати. День за днем, в кожних змаганнях, у яких беру участь. Я не виділяю їх - сьогодні Кардіфф, в понеділок - Швеція, і так далі... Маю одні з кращих результатів у шведській і польських лігах. В 2013-му році був у хорошій формі, але багато чого було "розтринькано", та на кінець сезону знову зібрався, і завоював титул чемпіона світу. Зараз також є лідером, але якщо знову допустити таку ситуацію, як два роки тому, не відомо, чи вдасться мені знову завершити сезон на першому місці. Максимальна концентрація повинна бути протягом усього сезону".

 

   Директор BSI Пол Белламі цього разу не став видавати чергову дозу "компліментів" на адресу One Sport, а розповів про проблеми, з якими зіштовхнувся напередодні етапу в Кардіффі:

 

 - "В Кардіффі ми зустрічаємось уже 15-й раз, і постійно, коли повертаємось сюди, нас переповнюють емоції. Доріжка, як завжди, готова чудово. Хоча, ми і зіштовхнулися з труднощами, які від нас абсолютно не залежні. На стадіоні відбулись серйозні зміни в зв'язку з підготовкою його до чемпіонату світу з регбі. Ми знали про це ще з минулого року і були готові до цього. Нові фундамент і поверхність складаються з бетону і пластику. Ми на цих поверхностях працювали три тижні. Конкретно змінена конструкція і спосіб її укладання. Ми вклали в це чимало зусиль, і маємо надію, що ефект буде неймовірним і не вплине на видовищність змагань".

 

   Грег Хенкок також залишився задоволеним приготуванням доріжки:

 

 - "Доріжка вкладена відмінно. Дуже комфортно на ній почувався, і навіть краще, ніж в минулі роки. Всі гонщики, які були присутні на тренуванні, намагались випробувати щось нове, і більшості з них це вдавалось. Думаю, що і моя техніка є добре готовою, все ідеально "допасовано". Решта залежить лише від мене".

 

   Превью гонки - Т У Т

 

   Стартовий лист і сітка заїздів - Т У Т

 

   О.Кульбаченко

 

Категорія: Гран-прi |
 
Переглядів: 566 | Додав: jktu86 | Теги: Гран-Прі, Кріс Харріс, Кардіфф, Уельс, Тай Воффінден, Грег Хенкок | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти