Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2014 » Январь » 14 » В Гран-прі також постійні номери
13:26
В Гран-прі також постійні номери
  Як вже повідомлялось, організатори SEC вирішили, що в сезоні 2014 кожен гонщик буде виступати під номером, який він сам собі вибере. Також цю новинку хочуть застосувати і організатори SGP.  
Еміль Сайфутдінов став першим, хто визначився зі стартовим номером для участі в Гран-прі. Його вибір цілком передбачуваний, адже як і в SEC гонщик виступатиме під знаковим для нього #89. Нагадаємо, що 1989 - це рік народження спортсмена. Між іншим, згідно з інформацією на офіційному сайті Еміля Сайфутдінова сформувати бюджет виступів у Гран-прі 2014 року йому допоможе одна з російських компанійКрім Еміля визначились з номерами датчани Нікі Педерсен - #5 і Нільс Крістіан Іверсен -#88.
Загалом гонщики мають у своєму розпорядженні номери від 23-го і більше. Ймовірно, BSI, намагаючись уникнути плутанини, забронювала 22 номери: 1-й для діючого чемпіона, 2-15 основні гонщики,16- резерв трека, 17-22 постійний резерв циклу.
Натомість організатор SEC торуньська фірма ONE SPORT вчинили простіше і більш зрозуміло, віддавши лише одиницю для чемпіона.
     






Категорія: Гран-прi |
 
Переглядів: 734 | Додав: YuriyMushyn | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти