Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2013 » Ноябрь » 4 » В FIM прийняли рішення... Зенон Плех: "Рішення FIM - це війна..."
14:32
В FIM прийняли рішення... Зенон Плех: "Рішення FIM - це війна..."
   На останньому засіданні FIM було прийняте рішення про заборону учасникам Гран-Прі виступати в особистому чемпіонаті Європи. Про це Міжнародна Мотоциклетна Федерація відразу повідомила польську фірму One Sport, яка є організатором SEC. Англійська фірма BSI на чолі з Полом Белламі використала свої "зв'язки" в FIM, чим поставила в надскладне положення організаторів чемпіонату Європи. Звісно, змагання можна проводити, однак чи будуть вони користуватися такою популярністю, яка була в них цього року без лідерів світового спідвею? Скоріше за все, ні... 

   Це значно може вдарити по авторитету One Sport. У них уже є підписані на два роки угоди співпраці з такими відомими у всьому світі спідвейними спонсорами, як Unibax, NICE і Fogo. Не виключено, що вони вимагатимуть повернення вкладених коштів. Також телеканал Evrosport навряд чи погодиться бути титульним спонсором змагань, участь в яких не прийматимуть елітні гонщики сучасності.  

   Залишається невідомою реакція самих спортсменів. Багато з них уже неодноразово заявляли про готовність проміняти Гран-Прі на участь в SEC, якщо BSI і надалі буде "воювати" з One Sport. В даній ситуації залишається лише очікувати, яку ж позицію займуть гонщики. Свою думку з цього приводу уже висловив знаменитий польський гонщик і експерт Зенон Плех:

  - "До цього все йшло. BSI після другого етапу SEC в Тольятті була просто шокована - аншлаг на трибунах, відмінна організація, справжнє свято спідвею - саме це їх обурило. Також чемпіонат Європи транслював Evrosport, тому за цими змаганнями мали змогу спостерігати по всьому світі у відмінній якості. До порівняння, на Canal+, який транслює Гран-Прі, один етап переглядає приблизно сто тисяч чоловік. Це є капля в морі в порівнянні з Evrosport. Цим самим One Sport дуже зацікавила елітних гонщиків, тим більше, що оплата за участь в SEC є набагато прибутковішою для спортсменів, ніж в Гран-Прі. Чесно, не розумію, чому в BSI не хочуть, щоб гонщики змагалися у двох турнірах. У нас залишається надія на Польський Мотоциклетний Союз з його президентом Анджеєм Вітковським. Він повинен з'ясувати усі обставини в цьому питанні. Можливо, навіть натиснувши на FIM. Як на мою думку, то це війна за популярність і прибуток. BSI просто не хоче ні з ким ділитися цим".




Категорія: Особисті змаганя та турніри |
 
Переглядів: 894 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/6
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти