Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2011 » Август » 7 » УКРАЇНСЬКЕ ТРІО У ЛЬВОВІ 24 ВЕРЕСНЯ ! ! !
02:05
УКРАЇНСЬКЕ ТРІО У ЛЬВОВІ 24 ВЕРЕСНЯ ! ! !
    Півфінал особистого чемпіонату Європи в Ополе завершився тріумфом поляків. Однак для всіх нас це другорядне - головне, що і Андрій Карпов, і Саша Локтаєв вибороли щасливі квитки до міста Лева на 24 вересня 2011 року!
 
 
 
   Перед цією гонкою було відчуття, що наші хлопці зможуть виступити вдало, оскільки вже не перший рік виступають на досить пристойному рівні саме у Польші. Та й фінал на рідній землі вони не мали права пропускати, оскільки невідомо, коли у них ще буде можливість поборотись за нагороди ЧЄ в Україні.
 
   За декілька годин до початку гонки стало відомо, що один із фаворитів цієї гонки, словенець Матей Загар, не виступить в Ополе. Відсутність цього досвідченого спортсмена повинна була значно полегшити виконання основної задачі для Сашка та Андрія. І вони не підвели!
 
   Уже перша серія заїздів показала, що Карпов та Локтаєв готові до серйозної боротьби на польській землі. Уже в першому заїзді Андрій пліч-о-пліч зійшовся ще з одним фаворитом змагань - поляком Себастіаном Уламеком. Протягом усього заїзду вихованець червоноградського спідвею активно пресингував Себа, не даючи тому розслабитись ні на мить, однак пройти поляка Андрію так і не вдалося. Стараннями цих двох гонщиків, час, показаний Уламеком в цьому заїзді став найкращим у цій гонці.
 
   Четвертий заїзд, в якому стартував Саша Локтаєв, пройшов за схожим сценарієм. Проте тут боротьба була ще цікавішою, оскільки на кожному(!) колі Олександр Локтаєв та Томаш Гапінскі обмінювались роллю лідера заїзду! В підсумку, фортуна і тут посміхнулась господареві доріжки. Проте той настрій, з яким вступили в боротьбу наші хлопці, не залишив жодних сумнівів стосовно вдалого результату гонки для них.
 
   Друга серія заїздів розпочалась з перемоги того ж Гапінскі, а в шостому заїзді стартував Андрій Карпов. І, відверто кажучи, розчарував, приїхавши на фініш лише третім, хоча склад учасників був далеко не найсильнішим. Хоча, як покаже підсумковий протокол гонки, чех Алеш Дримл також оформить путівку до "Львова - 2011", а німець Тобіас Буш залишиться за один крок від фіналу.
 
   Після перемоги Себа Уламека у сьомому заїзді, черга на старт дійшла і до Локтаєва. Однак і цього разу Олександру не вдалось перемогти, оскільки Міхал Мітко в цей вечір був у відмінній формі. Словенець Куковіца та француз Тресарьє ніякої загрози для Сашка не створили, "культурно" розігравши між собою один пункт у заїзді.
 
   Та уже у третій серії наші гонщики не мали права на втрату очок, оскільки в суперниках у них були спортсмени "другого ешелону". І вони не підвели, здобувши впевнені перемоги, і тим самим остаточно переконали усіх тих, хто був присутнім на опольському треку, що вони не поїдуть з Польші без путівок до фіналу ЧЄ. Сашко впевнено розібрався з словенцем Кралічем та "натуралізованим польським німцем" Секулою. Представник Італії Ніколас Коватті через падіння не зміг фінішувати.
 
   У наступному, десятому заїзді, Андрій Карпов також був явним фаворитом. Єдиним, хто міг попортити нерви нашому спортсменові, був Рафал Флегер - брат партнера по команді КС РОВ Рибнік Андрія та Сашка Каміля Флегера. Проте заважати більш титулованому та досвідченому Карпову поляк не став, до того ж, на четвертому колі його підвів "найкращий" друг, який відмовився доїжджати до фінішу.
 
   Завершилась третя серія заїздів провалом Уламека, коли він пропустив попереду себе Мітка та Ларсена, і впевненою перемогою Гапінскі, який навіть і не помітив своїх суперників по старту.
 
   Після трьох серій обидва наші спортсмени перебували в "прохідній шістці". При цьому, у Локтаєва на два заключних заїзди з серйозних суперників залишився лише Себ Уламек, а у Карпова - Гапінскі та Мітко, при чому в одному заїзді! На жаль, і тут польські гонщики залишили нашого спортсмена лише з одним пунктом, хоча боротьба велася до останніх метрів дистанції.
 
   В наступному заїзді на старт вийшли Локтаєв та Уламек. Ух, який же заїзд видав Сашко!!! Жодних шансів для Уламека, Аспегрена та Дримля!!! ЖОДНИХ ! ! !
 
   Локтаєв уже гарантував собі місце "у Львові", а ось Карпову, аби уникнути будь-яких перезаїздів та зайвих нервів, потрібно було лише перемагати Сашка у сімнадцятому заїзді. З другої сторони, якщо переможе Локтаєв, він гарантовано підніметься на подіум, при чому буде мати ще й шанс на загальне друге місце у гонці! Проте наші хлопці вирішили розійтись по-мирному: Саша не особливо був проти того, щоб "друг Андрій" напряму потрапив до фіналу, а сам сподівався на вдалий виступ у 21-му заїзді - перезаїзді за третє місце.
 
   Було зрозуміло, що перезаїзд відбудеться, оскільки Томашу Гапінскі для перемоги у цій гонці в дев'ятнадцятому заїзді вистарчало просто приїхати слідом за Уламеком. Себастіан переміг і поїхав готуватись до дуелі з юним українцем, а Гапінскі - до призової церемонії, на якій він стане головним героєм дня.
 
   На жаль, в перезаїзді Локтаєв, мабуть, був уже думками в Червонограді, де сьогодні на нього очікує другий за два дні півфінал чемпіонату Європи. Себ Уламек взяв впевнений реванш у Сашка за поразку декільками заїздами раніше, і, тим самим, зробивши подіум опольського треку повністю польським.  
 
   Тепер залишається вірити і сподіватись, що 24 вересня на львівському стадіоні "СКА" наші хлопці зроблять теж саме, що і поляки вчора - окупують весь домашній подіум, не залишивши місця на ньому для гостей. Андрію, Саша, Кирил - МИ ВІРИМО В ВАС ! ! !
 
   Результати:
 
  1. Томаш Гапінскі (Польша)   14 (3,3,3,3,2)
 
  2. Міхал Мітко (Польша)   13 (3,3,3,2,2)
 
  3. Себастіан Уламек (Польша)   12+3 (3,3,1,2,3)
 
  4. ОЛЕКСАНДР ЛОКТАЄВ (УКРАЇНА)   12+2 (2,2,3,3,2)
 
  5. АНДРІЙ КАРПОВ (УКРАЇНА)   10 (2,1,3,1,3)
 
  6. Алеш Дримл (Чехія)   9 (3,3,0,0,3)
 
----------------------------------------------------------------------
 
  7. Тобіас Буш (Німеччина)   8 (1,2,0,2,3)     
 
  8. Кенні Ларсен (Данія)   7 (0,2,2,3,д)
 
  9. Метью Тресарьє (Франція)   7 (1,0,2,3,1)
 
10. Марцін Секула (Німеччина)   7 (2,2,1,0,2)
 
11. Алеш Краліч (Словенія)   5 (1,0,2,2,0)
 
12. Робін Аспегрен (Швеція)   5 (2,0,1,1,1)
 
13. Само Куковіца (Словенія)   4 (0,1,2,1,0)
 
14. Ніколас Коватті (Італія)   4 (1,1,п,1,1)
 
15. Роланд Бенко (Угорщина)   2 (0,0,1,0,1)
 
16. Рафал Флегер (Польша)   1 (0,1,д,д,-)
 
17. Володимир Дубінін (Росія)   0 (0)
 
   Позаїздно:
 
  1. Уламек, Карпов, Коватті, Куковіца
 
  2. Мітко, Аспегрен, Краліч, Бенко
 
  3. Дримл, Секула, Тресарьє, Ларсен
 
  4. Гапінскі, Локтаєв, Буш, Флегер
 
  5. Гапінскі, Ларсен, Коватті, Аспегрен
 
  6. Дримл, Буш, Карпов, Краліч
 
  7. Уламек, Секула, Флегер, Бенко
 
  8. Мітко, Локтаєв, Куковіца, Тресарьє
 
  9. Локтаєв, Краліч, Секула, Коватті(п)
 
10. Карпов, Тресарьє, Аспегрен, Флегер(д4)
 
11. Мітко, Ларсен, Уламек, Буш
 
12. Гапінскі, Куковіца, Бенко, Дримл
 
13. Тресарьє, Буш, Коватті, Бенко
 
14. Гапінскі, Мітко, Карпов, Секула
 
15. Локтаєв, Уламек, Аспегрен, Дримл
 
16. Ларсен, Краліч, Куковіца, Флегер(д4)
 
17. Дримл, Мітко, Коватті, Дубінін
 
18. Карпов, Локтаєв, Бенко, Ларсен(д3)
 
19. Уламек, Гапінскі, Тресарьє, Краліч
 
20. Буш, Секула, Аспегрен, Куковіца
 
   Перезаїзд за третє місце:
 
21. Уламек, Локтаєв
 
Томаш Гапінскі (Польша): "Перед гонкою ставив лише одне завдання - здобути перемогу. Вдячний своїм механікам за відмінну роботу. Програв лише Себу Уламеку, що не є стидно. Добре, що весь подіум зайняли поляки. Будемо сподіватись, що так буде і у Львові. Я виступав на львівському треці. Він є досить непередбачуваний і загадковий. Буду налаштовуватись лише на перемогу у фіналі!"
 
 Марцін Секула (Німеччина): "Ополе - моє рідне місто. Було дуже приємно, коли вболівальники мене вітали на стадіоні, навіть не міг подумати, що так зворушливо буде. Сама доріжка не змінилась, проте певні проблеми були. Гадаю, виступив досить не погано, хоча в деяких моментах і припустився помилок, які завадили мені поборотись за вихід до фіналу чемпіонату Європи. Можливо, дехто з вболівальників мене засуджує за те, що прийняв німецьке громадянство. Та зробив я це тільки тому, щоб у мене була можливість брати участь у міжнародних змаганнях. В Польші дуже багато сильних спортсменів, і пробитись на міжнародну арену практично не реально. Я завжди був і залишаюсь поляком".
 
 Рафал Флегер (Польша): "Засмучений результатом. Коли налаштовуєшся на вдалий виступ, а під час гонки з'являються проблеми, яких можна було б уникнути, відчуття не з найкращих. На тренуванні тестував обидва мотоцикли, і все було чудово. Що трапилось згодом, не розумію".
 
 
 
 Міхал Мітко (Польша): "Ставив перед собою завдання авансувати до Львова, проте щоб з другого місця!?!?!? Дуже щасливий, що вдалось так виступити. Особливо вдались мені перші три заїзди, в яких я відмінно стартував. А ось два останні в актив занести не можу, та й доріжки були не найкращі для вдалих стартів. До Львова їду з гарним настроєм. Хоч і жодного разу навіть не бачив львівську доріжку, їду здобувати як можна вищі місця".
 
   Кенні Ларсен (Данія): "В першому заїзді через агресивну поведінку Марціна Секули скотився на четверту позицію. Проте добавляв від заїзду в заїзд, і, коли здавалось, що путівка уже в кишені, підвела техніка. Дуже неприємно на душі".
 
   Учасники фіналу особистого чемпіонату Європи:
 
 Норберт Магоші (Угорщина)
 
 Ніколай Кліндт (Данія)
 
 Макс Ділгер (Німеччина)
 
 Ренат Гафуров (Росія)
 
 КИРИЛ ЦУКАНОВ (УКРАЇНА)
 
 Григорій Лагута (Росія)
 
 Денис Гізатуллін (Росія)
 
 Роберт Мішков'як (Польша)
 
 Йожеф Табака (Угорщина)
 
 Олексій Харченко (Росія)
 
 Томаш Гапінскі (Польша)
 
 Міхал Мітко (Польша)
 
 Себастіан Уламек (Польша)
 
 ОЛЕКСАНДР ЛОКТАЄВ (УКРАЇНА)
 
 АНДРІЙ КАРПОВ (УКРАЇНА)
 
 Алеш Дримл (Чехія)
 
   Запасний:
 
 Ріккі Клінг (Швеція)
 
 
Ось так би і у Львові ! ! !
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
      
Категорія: Інші види спідвею |
 
Переглядів: 983 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти