Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2014 » Январь » 11 » У ЛАГУТИ - 111-ий
02:03
У ЛАГУТИ - 111-ий
Черговий гонщик обрав собі номер для виступів у чемпіонаті Європи зі спідвею (SEC). Минулорічний бронзовий призер росіянин Григорій Лагута зрештою вибрав номер "111". "Гріша" позитивно відреагував на таку можливість, зауваживши, що подібна процедура відбувається на змаганнях з мотокросу, Moto GP та F1. 
- Ніколи навіть не думав про номер, який я б хотів мати, але перше, що прийшло на думку - це #111, - каже Лагута. Він не є якимсь особливо щасливим для мене, але я ціоком звик до нього. З цього номера я починав у мотокросі, і почував би себе впевненим, якби міг знову почати з #111 на жилетці.
- Організатори запропонували чудову ідею. Фани люблять інновації. У мотокросі, наприклад, такі правила давно закріплені, тож тут, напевне, відбудеться те саме. Для фанів щось нове завжди привабливе і спричиняє більший інтерес безпосередньо до змагань. І для гонщиків таке нововведення певним чином виділить чемпіонат, і це - круто. Організатори щосили намагаються втілювати нові рішення - так і має бути, - завершив росіянин.
Поки що заброньовані наступні номери: #89 - Еміль Сайфутдінов, #20 - Томаш Голлоб і, звісно, #111 у Лагути. Найближчим часом будуть оголошені інші номери учасників наступного чемпіонату Європи. 

http://www.speedwayeuro.com



На рівненській доріжці. Фото: О. Сізов.
Категорія: Гонщики |
 
Переглядів: 691 | Додав: orest | Рейтинг: 5.0/6
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти