Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2016 » Декабрь » 13 » У ЧЕРВОНОГРАДІ ОБГОВОРИЛИ МАЙБУТНЄ СПІДВЕЮ
15:00
У ЧЕРВОНОГРАДІ ОБГОВОРИЛИ МАЙБУТНЄ СПІДВЕЮ

    В понеділок, 12 грудня, відбулась зустріч любителів спідвею Червонограда з представниками місцевої влади. Основним питанням було визначення подальшого напрямку розвитку спідвею у шахтарському місті.

   Участь у цьому заході прийняли Андрій Кобрін (діючий гонщик), Петро Григорович Федик (ветеран червоноградського спідвею), Ігор Коваль (батько Віталія Коваля - юного червоноградського спортсмена, який лише робить свої перші кроки у спідвеї), Андрій Мостовик (батько Дмитра Мостовика), Олег КульбаченкоАндрій Силка і Геннадій Бугаєнко. Від місцевої влади відгукнулись на наше запрошення депутати міської Ради Червонограда - Олександр Клімов і Руслан Іванець

   Основний діалог відбувався між меценатом червоноградського спідвею - Геннадієм Бугаєнком, і представниками влади. Було обговорено два основних питання:

1. Матеріальна підтримка зі сторони міста в напрямку реконструкції мототреку і проект добудови ще однієї трибуни;

2. Створення і утримання у Червонограді спідвейної школи.

   Говорити про конкретні кроки у цьому напрямку ще зарано. На даний момент, ця зустріч була швидше ознайомленням депутатів з проблемами у спорті №1 Червонограда. Одним з головних завдань сьогодення є визначення "господаря" мототреку, яким ще донедавна був Андрій Поріцький. Однак, за останньою інформацією, орендна угода між ним і містом не була продовжена. Це означає, що червоноградський мототрек знаходиться на балансі міста. Відповідно, ремонтні роботи на даному об'єкті повинні були б проводитись КП "Комунальник". 

   Питання створення спідвейної школи є не менш складним. І справа не в тому, що не знайдеться бажаючих спробувати себе у цьому виді спорту. Питання заключається в наступному - хто буде утримувати тренера і механіка "шкулки", оскільки і тут бажаючих попрацювати на "благо" спідвею знайдеться чимало, однак за "дякую!" цього робити не буде ніхто.  

   Усі присутні також висловили сподівання, що такі зустрічі стануть частішими. Наступний такий "захід" планується найближчим часом, на якому уже будуть обговорені подальші кроки розвитку червоноградського спідвею. 

 

Джерело: speedway24.at.ua

Категорія: Український спідвей |
 
Переглядів: 1141 | Додав: YuriyMushyn | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти