Переклад

Статистика




Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0

Головна » 2010 » Март » 5 » Тренування Нікі Педерсена (+фото)
10:40
Тренування Нікі Педерсена (+фото)
В середу на доріжці хорватського м.Горічан відбулося тренування триразового чемпіона світу в особистому заліку Нікі Педерсена. Погода була чудовою, температура повітря наближалася до 15 градусів, було сухо. Чого ще бажати для тренувань на початку березня.
 Все пройшло більш-менш згідно з планом. Нікі швидко впіймав свій звичний ритм і за інформацією з треку виглядав так, немовби  не було ніякої перерви в чотири місяці.
Не менш важливим було й те, що нова команда данця, яка складається з Ларса, Роба і Томаша швидко знайшла спільну мову у закритому парку.
 Нікі тестував переважно ті мотоцикли, на яких виступатиме в Гран-Прі. Наступними днями він планував випробувати техніку, призначену для гонок у польській лізі. Але, як стало відомо, дощ зіпсував плани данця.
- Це був, як завжди, особливий досвід для гонок у першій частині сезону, але, я думаю, що швидко потраплю в хороший ритм,- сказав Нікі, котрий із задоволенням відмічає, що його команда працює насправді добре від самого початку.
- Хоча, це лише тренування, можна відчути, як все працює навколо тебе, і я думаю, що це безумовно мало місце сьогодні. Я не сумніваюся, що ми будемо дуже сильні на початку сезону,- завершив гонщик.
 Також нагадаємо, що фірма "Хенкель Норден АБ" нещодавно  підписала дворічний спонсорський контракт  з триразовим чемпіоном світу.  "Хенкель Норден АБ" -  виробник  клеїв, мастильних матеріалів і герметиків, а також продуктів  для очищення,  косметики та засобів особистої гігієни. Фірма є дочірнім підприємством  німецької "Henkel". По всьому світу працює близько  55000 її співробітників . Представлена в 125 країнах.
"Henkel" через визнані марки "Loctite ®" і "Teroson"  раніше вже підтримувала  Нікі Педерсена, як спонсор-постачальник, але зараз обирає  нову форму спонсорства, так зване  "золоте спонсорство". Для Нікі це є новим видом співпраці.
- Я повинен чесно зізнатися, що важко знайти нових спонсорів  в теперішній час. Тому, я дуже радий цій співпраці. Вона показує, що все ще існують деякі компанії, які можуть використати мене і мою команду в області маркетингу та зв'язків з громадськістю,- говорить Нікі Педерсен, який минулого року використовував у своєму житті ряд  продуктів "Nordic Henkel Adhesive Technologies" , у тому числі "Loctite ®" і "Teroson", як один з кращих гонщиків світу.
Пропонуємо фото з тренування в м.Горічан. Фотограф- менеджер Хельге Фрімод.















www.nickipedersen.com
 
Переглядів: 788 | Додав: Tygrys | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти