Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2012 » Апрель » 30 » ТРАВМАТИЧНА КВАЛІФІКАЦІЯ В НОЙШТАДТ-ДОНАУ + відео
10:51
ТРАВМАТИЧНА КВАЛІФІКАЦІЯ В НОЙШТАДТ-ДОНАУ + відео
   Найголовнішою новиною для українських вболівальників з Нойштадт-Донау стала путівка Кирила Цуканова до півфіналу особистого чемпіонату світу. Проте ця гонка запам'ятається надовго не лише спортсменам, а й глядачам, які цього дня прийшли на стадіон. При чому спогади ці будуть дуже далекими від приємних...

 

 

   В п'ятому заїзді зіткнулись угорець Роланд Бенко і росіянин Володимир Бородулін. Обидва гонщика покинули трек в каретах швидкої допомоги. В угорця медики виявили сильний забій плеча, а в росіянина - струс головного мозку і декілька забоїн.

 

 

   Проте найстрашніше було попереду. По іронії долі саме сімнадцятий заїзд був визначальним для Кирила Цуканова у цій гонці. Можна лише уявити, що переживав наш гонщик після побаченого. Червоноградець Андрій Кобрін і словенець Нейц Малешіч на віражі зчепились мотоциклами, і їх почало викидати в напрямку трибун... І це саме в тій частині траси, де трибуни відгороджені від треку семиметровим трав'яним газоном і ... півметровим(!!!) рекламним щитом...

 

 

   Відразу на стадіоні з'явились додаткові бригади швидкої допомоги, а також медичний вертоліт. Згодом прибув і патруль поліції. На щастя, до летальних наслідків ця аварія не привела. За словами медиків, в шістнадцятирічної дівчини виявлено перелом ноги, її мама отримала незначні подряпини на обличчі та синці, а ще одного уболівальника, який сидів рядом з ними, від удару мотоцикла відкинуло разом зі стільцем наверх трибуни. Декількох уболівальників медики оглянули на місці, після чого від госпіталізації вони відмовились.

 

 

   І хоча організатори гонку вирішили продовжити (як не парадоксально звучить, але якби гонка була зупинена, Цуканов залишився б за бортом півфіналу), більшість вболівальників прийняли рішення покинути мототрек. Вони були пригнічені тим фактом, що організатори гонки не можуть гарантувати безпеку на стадіоні.

 

 


 

 

   Постає запитання: чому FIM проводить міжнародні змагання на треку, навколо якого замість огорож знаходяться трав'яний газон і звичайні рекламні щити??? На таких стадіонах не те що міжнародні, а й будь-які гонки проводити заборонено, оскільки подвійній загрозі для здоров'я піддаються не лише спортсмени, а й вболівальники...
 
 
 
 
 
Категорія: Юніорські змагання |
 
Переглядів: 1148 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/6
Всього коментарів: 5
Написал mithun, 01.05.2012 Спам

Странные эти Немци, с одной стороны педантичны до безобразия,а с другой недальновидны.Как на таком треке можно проводить какие-то соревнования,неговоря уже об отборке чм.На таком же треке провели недавно квалификацию КЧМю.НЕСЕРЬЕЗНЫЙ ПОДХОД.КОЛХОЗ.

diablo

Написал jktu86, 30.04.2012 Спам

Такі треки повинні бути закриті не лише для проведення міжнародних гонок, а й для тренувань! Жодних умов... На наступну гонку люди не те що дітей не впустять, а й самі не прийдуть на стадіон. Німці дуже прискіпливі і обережні.
.

Написал Andriy, 30.04.2012 Спам

це ужас...

Написал Alex, 30.04.2012 Спам

відео ось тут є:

http://www.mittelbayerische.de/index.cfm?pid=10063&pk=782002&p=1
.

Написал Andriy, 30.04.2012 Спам

я взагалі в шоці з цього треку...таке відчуття що це пай якогось дідулі,і він в оренду віддав його комусь які в свою чергу зробили за півтори години "стадіон"
чесно кажучи від німців такого не очікував
але хоть порадували в іншому що прилетів геть вертоліт..а в нас на змаганні коли в закритому парку американцю стало погано,то карета швидкої скікі збиралась?

а де можна побачить відео цієї гонки в Нойштадт-Донау чи хочаб падіння?

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти