Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2012 » Май » 16 » ТРАВМА ГРИГОРІЯ ЛАГУТИ
22:00
ТРАВМА ГРИГОРІЯ ЛАГУТИ
   У вчорашньому поєдинку шведської Елітсерії досить серйозної травми зазнав чемпіон Європи 2011 року росіянин Григорій Лагута. Уже в першому своєму заїзді "Гріша" потрапив на слизьку ділянку треку і не зміг справитись з керуванням мотоцикла.
 
 
  - "Григорій подзвонив до мене, і сказав, що у нього зламана ключиця. Це видно неозброєним оком. Буде пройдений спеціальний курс ретельного лікування, але перерва у змаганнях Лагути затягнеться. Він є лідером нашої команди, без нього нам буде дуже важко в матчі проти "Унібаксу" Торунь", - сказав менеджер "Влукняжа" Ченстохова Ярослав Димек.
 
 
   Не менше розчарування переживає і тренер владивостокського "Востока" Ігор Столяров. Завтра на його команду очікує старт сезону в російській лізі принциповим матчем у Тольятті проти місцевої "Мега-Лади":
 
 
  - "Тепер вже нічого не вдієш. Це дуже серйозна втрата для нашої команди перед таким важливим матчем з "Мега-Ладою". Тепер вдвічі більша відповідальність лягає на плечі кожного гонщика і нашого австралійського легіонера. Будемо боротись за кожне очко в цьому матчі. Прийдеться дуже важко, оскільки тактичний план на матч буде суттєво змінений".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Категорія: Гонщики |
 
Переглядів: 919 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 4.5/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти