Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2011 » Июль » 10 » ТОМАШ СУСКЕВИЧ: "ЧОМУ КЛУБ ПОВИНЕН СПОНСОРУВАТИ ВИСТУПИ ЗБІРНОЇ ?"
18:14
ТОМАШ СУСКЕВИЧ: "ЧОМУ КЛУБ ПОВИНЕН СПОНСОРУВАТИ ВИСТУПИ ЗБІРНОЇ ?"
 Менеджер Еміля Сайфутдінова Томаш Сускевич виступив з різкою критикою на адресу Мотоциклетної Федерації Росії після того, як підтвердилось, що його підопічний не виступить у складі збірної Росії на Командному Кубку Світу.
 
 
 
         Сайфутдінов виступив на стороні братів Григорія та Артема Лагут, які не змогли отримати візи, які необхідні для гонки в Кінг'с Лінні в понеділок, 11 липня. Самому Емілю, як гонщику "Ковентрі" та власнику польського паспорта, дана віза не потрібна.
 
         Т. Сускевич: "Клуб Еміля, "Турбіна" Балаково відмовився оплачувати витрати свого лідера, мотивуючи це тим, що зайвих грошей у них немає. І чому це клуб повинен оплачувати змагання, на які спортсмен їде в якості гонщика збірної ? В Командному Кубку Світу захищається честь країни, а не окремо взятого клубу".
 
         "МФР завжди просить клуби брати на себе частину оплати збірників, і вони завжди платять. Проте цього року клуб Еміля немає бюджету для цього. Їхній бюджет розрахований лише на зустрічі російської ліги..." - заявив Сускевич.
 
         Також Сускевич не розуміє, чому не виготовили візи братам Лагутам: "Як це так, що Григорій та Артем Лагути, лідери збірної, не мають готових віз? Чия в цьому вина? Вони повинні також представляти Росію на таких змаганнях. Чому це питання в Федерації розпочали розглядати лише за два тижні до старту ККС, тоді як решта учасників готуються за три - чотири місяці до старту турніру?"
 
         Останні новини з табору російської команди суттєво підняли боєвий дух в першу чергу суперникам росіян по півфіналу - полякам, британцям та чехам, які тепер мають реальні шанси вийти, як мінімум, в Race -  off, що дає можливість напряму потрапити на Командний Кубок Світу - 2012 року.
 
         "Коли Польша не входила до складу ЄС, а гонщикам потрібні були візи, польська Федерація самотужки організовувала їх для спортсменів. Саме Федерація займалась візами і контролювала, щоб візи були готові вчасно. На жаль, Росія не Польша, а ті люди, хто так розпинається про любов до спідвею та Російської Федерації просто обманюють і себе, і спортсменів, і вболівальників..." - сказав в гніві Томаш Сускевич.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
                  
Категорія: Інші види спідвею |
 
Переглядів: 777 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти