Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2013 » Декабрь » 7 » Томаш Голлоб: "В моїй колекції не вистачає одного титулу"
22:48
Томаш Голлоб: "В моїй колекції не вистачає одного титулу"
   Томаш Голлоб підтвердив, що наступного року не буде стартувати у Гран-Прі. Поляк не приховує, що боротись на рівних з молодим поколінням він уже не може. Тим самим "Худий" дав зрозуміти, що основну ставку у наступному сезоні робитиме на здобуття титулу чемпіона Європи...

  - "Протягом дев'ятнадцяти сезонів я виступав у Гран-Прі. Мені вдалося здобути титул чемпіона світу. В даний момент у моїй колекції не вистачає лише титулу чемпіона Європи. Цього року у мене були шанси, але не вдалося до кінця поборотися через травму. В наступному році докладу максимум зусиль, щоб стати чемпіоном Європи. В Гран-Прі виступають молоді гонщики, більшість з яких мріють про титул чемпіона світу. То ж потрібно дати їм можливість поборотись. Тай Воффінден цього року уже відчув, що це таке. Крім нього ще є дуже багато бажаючих примірити світову корону. Я ж робитиму ставку на SEC і лігові гонки", - сказав Томаш Голлоб.

   Томаш Голлоб прийняв участь у всіх дев'ятнадцяти турнірах Гран-Прі. За весь цей період він здобув один титул чемпіона світу (2010 рік), двічі був срібним призером (1999, 2009) і чотири рази бронзовим (1997, 1998, 2001, 2008).





Категорія: Гран-прi |
 
Переглядів: 698 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/6
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти