Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2016 » Июнь » 18 » Таї Воффінден: Не важливо, хто зараз лідер
13:15
Таї Воффінден: Не важливо, хто зараз лідер
  Таї Воффінден зайняв третє місце в Гран-Прі Данії, що відбулось в останню суботу в Хорсенс.    

 

    Для британця це був черговий вдалий виступ в цьому сезоні, завдяки чому, він обійняв позицію лідера у генеральній класифікації циклу Гран-Прі. Для Тая Воффіндена турнір Гран-Прі Данії в Хорсенсі завершився черговим виступом у фіналі, цього сезону. Раніше, британець ставав на найвищому щаблі подіуму у польській Варшаві. У результаті, «Воффі» має у своєму активі 39 пунктів та, спільно з Крісом Холдером, лідирує у генеральній класифікації циклу після трьох етапів. Однак, британець, який захищає у цьому році титул чемпіона світу не придає значної уваги позиції лідера на такому ранньому етапі сезону.

     – Бути лідером чемпіонату світу після трьох раундів нічого не означає. Приємно бути першим, але не має значення, хто лідирує зараз. Істотним є, хто лідируватиме після останнього етапу – розповів Воффінден по завершенні змагань у Хорсенсі. Ставка у чемпіонаті світу зараз дуже рівна. Відразу за Воффінденом та Холдером знаходиться Грег Хенкок, який відстає від них лише на один пункт. Наступний у класифікації – Мацей Яновські має страту до лідерів лише три «очки».

     – Це один з найкращих чемпіонатів світу упродовж останнього часу, однак, лише один, найкращий гонщик з цілої ставки учасників здобуде перемогу в кінці сезону. – додав «Воффі». Тим часом. Наступний турнір Гран-Прі відбудеться 25 червня цього року в Празі. Воффінден тріумфував у трьох останніх змаганнях Гран-Прі Чехії. Чи стане він на подіум у Празі?

     – Сумніваюсь, чи зможу повторити це знову і виграти там ще раз. Це буде важким завданням. По ситуації в чемпіонаті світу можна побачити, що боротьба йде дуже рівна і це може бути дуже довгою дорогою... – підсумував діючий чемпіон світу.

 
 

Переклад: Андрій Бабич

Джерело: sportowefakty.wp.pl

 
Категорія: Гран-прi |
 
Переглядів: 562 | Додав: YuriyMushyn | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти