Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2009 » Ноябрь » 17 » Судді-кваліфікатори від 2010 року
12:24
Судді-кваліфікатори від 2010 року
Минулої суботи відбулась зустріч Головної спідвейної комісії із суддями. Одним з її результатів стало рішення про впровадження від  2010 року суддів-кваліфікаторів. Це пілотний проект, який діятиме у першій частині сезону.
 Судді-кваліфікатори впроваджуються вперше в історії польського спідвею. Якщо програма принесе очікувані результати, то її дія буде продовжена і в другій частині сезону.
 Завданням суддів-кваліфікаторів буде оцінювання роботи арбітрів. Кваліфікатори  матимуть повноваження, надані їм Головною спідвейною комісією після відповідного навчання. Спостереження за працею судді буде вестись з приміщення, що знаходиться біля суддівської кабіни. Оцінка може бути винесена на базі відеоматеріалів. Найближчого часу буде визначена група з 8-10 суддів-кваліфікаторів.
 Задум  впровадження суддів-кваліфікаторів не є новим. Він зустрічається в інших спортивних дисциплінах. Однак, слід зауважити, що  даний пункт правил в польському спідвеї з`явився вперше, і його з впевненістю можна вважати революційним.

www.sportowefakty.pl
 
Переглядів: 1185 | Додав: Tygrys | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти