Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2016 » Ноябрь » 14 » Станіслав Мельничук підписав контракт з Колеяжем Равіч
16:50
Станіслав Мельничук підписав контракт з Колеяжем Равіч

 Колеяж Равіч у наступному сезоні знову буде виступати у другій польській лізі. До кінця трансферу залишилося лише чотири дні, а команда з Вєлькопольські тільки  11 листопада розпочала будувати склад.

 

      Першим спортсменом, який підписав контракт з Колеяжем Равіч став Станіслав Мельничук. Для українця, це вже буде другий підряд та третій взагалі сезон у цій команді. Даріуш Цешляк повідомив у твіттері, що був підписаний три річний контракт (2017-2019).

       - Хочу повідомити, що буду здобувати пункти для Колеяжа Равіч. Маю надію, що буде це ще кращий сезон для мене та моєї команди - написав Мельничук у фейсбуці.

     Станіслав Мельничук у польській лізі за дебютував у 2011 році, за свій рідний клуб Каскад Рівне, де виступив у трьох зустрічах. Після три річної перерви підписав контракт у Равічі, а у 2015 році не виступав у польській лізі спідвею. 

    Регулярно у Польщі почав стартувати цього року. У семи матчах Колеяжа здобув 57 пунктів та 3 бонуси, що йому дало середньо заїздну 1,622. Цей показник вищий ніж у Томаса Йонассона та Бреді Куртца.

    Відомо, що за Колеяж у наступному році не буде стартувати Марцель Кайзер, який перейшов у ПСЖ Познань. Про імена наступних спортсменів, які будуть виступати за Колеяж Равіч дізнаємося пізніше.

 

Джерело: sportowefakty.wp.pl

Переклад: Юрій "YuriyMushyn" Мушинський

 

Категорія: ІІ Польська ліга |
 
Переглядів: 693 | Додав: YuriyMushyn | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти