Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2014 » Апрель » 20 » Станіслав Мельничук не виступить в понеділок за "Колеяж" Равіч
02:36
Станіслав Мельничук не виступить в понеділок за "Колеяж" Равіч

   Рівненчанин Станіслав Мельничук є в заявці команди "Колеяж" Равіч на поєдинок проти "Вікторії" Піла в рамках другої польської ліги, який відбудеться у понеділок, 21 квітня. Однак, за словами самого гонщика, участі у матчі він не братиме через проблему, з якою зіткнулися цього року досить багато спортсменів - не своєчасне отримання візи. Станіслав Мельничук:

 - "Я мав їхати на цю зустріч. У мене завершився термін дії попередньої візи, а коли подали документи на виготовлення нової, нам відразу сказали, що готова вона буде або перед Великоднем, або після. На жаль, "до" не встигли... Значить, буде "після"..."

   Розповів Стас і про підготовку до сезону...

 - "Проводив збори разом з "Колеяжом". Правда, в цей період погода була поганою, але нічого, залишився задоволений. Наприкінці зборів провели парну міні-гонку, в якій показав досить непоганий результат. В даний момент перебуваю в Рівному. За кордон виїхати можливості немаю по відомим вже причинах, а тут, на місці, абсолютно нічого не готово для тренувань. Тож доводиться весь час займатися мотоциклами".

   Також Станіслав висловив слова подяки своїм спонсорам...

 - "Хочу ще раз подякувати Сергію Дем'янкову, фірмі "Автолюкс", салону-перукарні "Staill", а також мамі з татом! Саме вони мене постійно підтримують і допомагають. Є ще декілька людей, які час від часу також допомагають, і їм також за це спасибі. Якби не всі ці люди, нічого, скоріше за все, не було б. А так... Маю декілька пропозицій щодо змагань, однак нічого конкретного поки-що не скажу..."

Опитування тижня на нашій сторінці vk.com/speedway_rivne_at_ua: "Хто здобуде більше очок за сумою всіх чотирьох матчів другого туру польської Екстраліги?"

Ми в VKontakte : vk.com / speedway_rivne_at_ua
Ми в Facebook : facebook.com/speedway.rivne.at.ua

 

 

 

 

Категорія: ІІ Польська ліга |
 
Переглядів: 794 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/8
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти