Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2015 » Март » 18 » «Сталь» Гожув хоче Дарсі Ворда!
09:18
«Сталь» Гожув хоче Дарсі Ворда!

   «Сталь» Гожув зацікавлена у придбанні Дарсі Ворда, який і надалі не підписав контракту з СК Торунь. Чи має цей хітовий трансфер шанси на успіх?


   Під час минулого трансферного вікна справа Дарсі Ворда була витком, який тягнувся найдовше. FIM дуже довго не проголошувала вироку в справі австралійця, в організмі якого виявлено алкоголь перед Гран-Прі Латвії у Даугавпілсі. З рештою рішення було прийнято – Ворд дискваліфікований на 10 місяців, а це означає, що до змагань він може повернутись 28 червня цього року. 
   У Польщі його клубна приналежність здавалась очевидною. Дарсі мав провести черговий сезон у Торуні. Гонщик із самого початку входив у плани менеджера цього клубу – Яцека Гаєвські. Керівники клубу аналізували його ситуацію з юристами, розмірковуючи, чи зможуть підписати контракт з дискваліфікованим гонщиком. – Мені здається, що ми можемо підписати з ним умову. Можемо навіть подати його у заявці, просто він не отримає підтвердження на старти. Так ми розуміємо регламент. Хто знає, можливо ще з’явиться цікава можливість вирішення ситуації – говорив у одній з розмов з порталом SportoweFakty.pl, Гаєвські.
   Проте, як вдалося дізнатись, до підписання згаданої умови так і не дійшло. По перше, спортсмен дискваліфікований і важко сказати, чи дозволяє це регламент. Інша деталь, це обумовлення фінансових умов контракту. – Можу підтвердити, що в Торуні ще не дійшло до підписання контракту з Вордом. – розповів в розмові з порталом SportoweFakty.pl менеджер Яцек Гаєвські.
   Ця новина вже стала відома представникам інших клубів, які мають бажання використати ситуацію, що склалась на свою користь. Одним з них, очевидно є «Сталь» Гожув. – Якщо в даний момент Дарсі Ворд не має у Польщі клубної приналежності, то «Сталь» Гожув якнайбільше зацікавлена придбанням даного спортсмена на цей сезон – розповів в розмові з порталом SportoweFakty.pl Іреніуш Мацей Змора.
   У даний час важко сказати, чи контактували вже гожув'яни з австралійцем і яке відношення до такого повороту справ у самого зацікавленого. Проте очевидно, що трансфер Ворда до Гожува міг би сильно вплинути на розклад сил у Екстралізі.

sportowefakty.pl

Переклад: Андрій Бабич

 

 

 

Категорія: Гонщики |
 
Переглядів: 482 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти