Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2015 » Май » 5 » "СПРАВА ДУДЕКА" НАБИРАЄ ОБЕРТІВ
12:51
"СПРАВА ДУДЕКА" НАБИРАЄ ОБЕРТІВ

   Як уже повідомлялось на нашому сайті, виїзд на доріжку минулої неділі в Зеленій Гурі Патрика Дудека може йому дуже дорого обійтися.

 

   Нагадаємо, дискваліфікація Дудека за приймання допінгу минулого року спливає 8 серпня цього року. В неділю керівництво "Фалубазу" організувало тренування на власному треці. на якому були присутні також гонщики з інших клубів. За підсумками тренувального турніру. перемогу здобув саме Дудек. Відразу після цього в ГКСЖ заявили, що гонщик не мав жодного права брати участь у цих тренувальних заїздах. Член ГКСЖ Лукаш Шміт дещо привідкрив карти, як буде проходити розслідування у цій справі:

 

 - "Ще не зверталися до "Фалубазу" за офіційним поясненням, але обов'язково це зробимо. Робити це через пресу не будемо. Хочемо задати декілька конкретних запитань і дізнатись позицію і бачення ситуації клубу і самого Патрика. Думаю, найближчим часом ми отримаємо відповіді, і уже тоді будемо вирішувати. що робити далі. Дискваліфікований гонщик немає права займатись професійним спортом, не кажучи вже про участь. Якщо виясниться, що в неділю ми зіштовхнулися власне з цією діяльністю (участь в змаганнях), будуть проблеми. За порушення заборони може бути серйозно покараний".

 

   В "Фалубазі" мають свою точку зору стосовно цього. Яцек Фратчак, менеджер клубу:

 

 - "Дуже добре знаємо регламент і поважаємо його. Думаю, гонщику нічого не повинно загрожувати. Так, він виїхав на доріжку в неділю, але це не були змагання. Звичайний тренінг, а очки підраховували умовно. Знову ж таки, не було ані арбітра, ані офіційних осіб, ми не продавали квитки і вболівальники просто не могли потрапити на трибуни. Це було звичайне тренування, яких протягом тижня в кожному клубі достатньо. Ми не можемо відповідати за роботу ГКСЖ. Якби у нас були якісь сумніви, Патрик в жодному разі б не з'явився на доріжці в неділю. Він все ще є дискваліфікованим і не може на даний момент брати участі в змаганнях, але немає жодних причин для того, щоб його повністю відсторонити від доріжки. Він постійно тренується з основною командою, оскільки повинен бути в хорошій формі по закінченні терміну дискваліфікації".

 

   Проблемою у випадку з Дудеком може стати Світовий Антидопінговий Кодекс. В одному з артикулів (10.10) написано, що дискваліфікований гонщик не повинен брати участь навіть у звичайних тренінгах. Вже ближче до кінця тижня повинні стати відомі перші результати у цій справі.

 

   Свої думки стосовно "правомірності" виїзду на доріжку Патриком Дудеком Ви можете висловити в коментарях даного матеріалу, а також на наших сторінках в соцмережах:

 

vk.com/speedway_rivne_at_ua

facebook.com/speedway.rivne.at.ua

 

Використані матеріали sportowefakty.pl

О.Кульбаченко

 

Категорія: Гонщики |
 
Переглядів: 605 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти