Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2014 » Апрель » 15 » Спідвейний уїк-енд
12:36
Спідвейний уїк-енд

   Дарсі Ворд... "Неможливе стало реальністю" - Славомір Крийом... Травма Еміля Сайфутдінова... SEC як порятунок спідвею в Ченстохові?... Грег Хенкок: "Ще все попереду!"... Саша Локтаєв після матчу з "Унією"... Поляки не можуть визначити юніорів на особистий чемпіонат світу... Шведська мотоциклетна федерація "заморозила" Ліндгрена!... Зміни в календарі FIM... Німці в оновленому складі на SBPC... Опитування speedway-rivne.at.ua.

 

   Австралієць Дарсі Ворд переконаний, що німець Мартін Смолінські повинен отримати попередження за свою небезпечну їзду під час першого етапу Гран-Прі в Окленді, наслідком якої стала травма одного з претендентів на титул чемпіона світу цього року. Через це Ворд змушений пропустити старт сезону в Екстралізі. Дарсі Ворд:

 - "Мартін Смолінські повинен отримати жовту картку. Не можна пробувати їздити в місцях, де, по суті, їздити не реально. Це з його провини сталася аварія і моя травма, після чого німець вдав, що нічого не трапилось".

   Медики поставили попередній термін на лікування - мінімум чотири тижні. Однак, після чергового медогляду гонщиком, з'явилась надія на те, що він зможе виїхати на доріжку уже в матчі наступного туру в рамках Екстраліги, в якому "Унібакс" прийматиме "Спарту" Вроцлав. Славомір Крийом, президент "Унібакса":

 - "Так, палець зламаний. Та добре, що обійшлось без операції. Гран-Прі Європи в Бидгощі Дарсі не пропустить. З'явилась навіть маленька надія на те, що Ворд зможе допомогти нашій команді в матчі проти "Спарти". Ми на нього дуже розраховуєм".

============================================================================

   Тим часом Славомір Крийом розповів про поразку своєї команди в стартовому турі Екстраліги, при цьому виливши достатньо критики на своїх лідерів:  

 - "Важко пояснити, чому так сталося. Здавалося, усе в нас під контролем було. Все йшло добре до падіння Еміля. Відразу після цього на доріжці почало відбуватись щось незрозуміле з моїми хлопцями. Це був той випадок, коли неможливе перетворюється у реальність. Останні три заїзди ми програли з тріском. Важко сказати, що це було: чи то забракло фортуни, чи то з'явилась надмірона самовпевненість. Ми отримали відро холодної води на наші голови. Маю надію, що деякі наші гонщики після цього матчу прокинуться від зимового сну, і зрозуміють, що сезон уже розпочався. На роздуми наводить факт, коли юніори Оскар Файфер, Павел Пшедпельські і Віктор Кулаков здобувають більше очок для команди, ніж Адріан Медзинські, Томашщ Голлоб і Кріс Холдер. Саме наші юніори і Еміль Сайфутдінов у цьому матчі можуть отримати позитивні оцінки. В Гданську не буде легко нікому. Це ми відчули на власній шкурі. Тепер будемо тримати кулаки за "Вибжеже". Нам вигідно, щоб усі команди тут втрачали очки. Чого і сердечно бажаю команді Гданська!"

============================================================================

   Травма Еміля Сайфутдінова стала однією з причин поразки в стартовому турі Екстраліги торунського Dream Team. Скільки пропустить "російська торпеда", конкретно не може сказати ніхто. Менеджер гонщика сподівається, що Еміль зможе повернутися уже найближчим часом. Томаш Сускевич:

 - "Так, є вивих в плечі. Це показав рентгенівський знімок. Медики відразу вставили його на місце. Тепер потрібно вияснити, наскільки пошкоджена суглобна капсула. Якщо пошкодження серйозні, ми поїдемо не раніше, ніж в матчі з "Фалубазом". Якщо там все гаразд, Еміль не пропустить поєдинок проти вроцлавської "Спарти". Все має вирішитись сьогодні-завтра. Якби не травма Еміля, в "Унібакса" не було б проблем в Гданську. В тому заїзді мій підопічний впевнено лідирував. Також Еміль мав стартувати у п'ятнадцятому заїзді. Враховуючи ту форму, в якій перебуває Сайфутдінов, впевнений, що два-три очки він би привіз. А так, окрім отриманої травми, ще й команда програла. Що ж, можливо, так мало бути".

============================================================================

   Четвертий фінал особистого чемпіонату Європи (SEC) відбудеться в Ченстохові. Після відставки Павела Мізгальського в.о. президента "Влукняжа" взяв на себе Даріуш Слєшинські, який до цього працював у структурі клубу. На його думку, організація змагань такого рівня має допомогти всьому ченстоховському спідвею, який останнім часом переживає серйозні фінансові проблеми. Даріуш Слєшинські:  

 - "Чим більше активності з нашої сторони буде, чим професійніше будуть підготовлені змагання у всіх планах, тим краще буде для всіх нас. Для вболівальників - це видовищна гонка, а для клубу неймовірна фінансова підтримка. Нам необхідно знайти кошти на організацію цих змагань, оскільки від цього залежить все наше майбутнє. Ми будемо тісно співпрацювати з місцевою владою і фірмою OneSport. Наше завдання - залучення спонсорів. Для них це буде вигідно. Чим більше буде спонсорів, тим більше клуб заробить на рекламі, а місто - на туристах".

============================================================================

   43-х річний Грег Хенкок продовжує дивувати спідвейну громаду. Ветеран і надалі планує виступати на високому рівні, а в Гран-Прі цього сезону не планує роздавати очки наліво і направо своїм суперникам. Хоча і перший етап в Окленді для нього видався не вдалим, має надію, що в наступних стартах все буде набагато краще! Грег Хенкок:

 - "Не сподівався, що гонку в Окленді розпочну з трьох нулів. Це був для мене справжній шок! Що пішло не так? Важко сказати - до першого віражу все ніби було добре, а вже потім не міг набирати швидкість. Після зміни мотоцикла виграв два заїзди, що дещо заспокоїло мене. Нічого страшного не сталось - сезон лише розпочався, попереду ще багато етапів. Буду боротись за найвищі місця. Все ще відчуваю, що не сказав свого останнього слова!"

============================================================================

   Олександр Локтаєв став одним з лідерів "Фалубазу" у програному матчі першого туру Екстраліги проти тарнувської "Унії". По завершенню поєдинку він, як і всі решта гонщиків "зеленки" був не в найкращому настрої, однак знайшов в собі сили поділитись враженнями про гонку. Саша Локтаєв: 

 - "Суперники добре підготувались до гонки, і приїхали лише за перемогою. Було дуже багато цікавої боротьби, за що окрема подяка гонщикам "Унії", оскільки лише в боротьбі зростає клас спортсмена. Ми багато комбінували під час гонки, оскільки доріжка була трішки іншою, ніж на останньому тренуванні в п'ятницю. Не всі наші гонщики змогли до неї пристосуватись. Мали багато проблем з стартами. Якби нам вдавалось швидше входити у віраж від суперників - думаю, здобули б перемогу. На зеленогурському треці дуже важко обганяти, і в двічі складніше це робити, коли в суперниках твоїх такі гонщики, які є в "Унії" Тарнув. Будемо багато працювати над стартами. Маю надію, що в Ченстохові все складеться набагато краще для нас".

============================================================================

   Вдруге погода внесла свої корективи у проведення фіналу кваліфікації до особистого чемпіонату світу серед юніорів у Польші. Гонка мала відбутись ще минулого тижня, однак через дощ вона була перенесена на вівторок, 15 квітня. Та і сьогодні ці змагання не відбудуться по тій самій причині. За прогнозами синоптиків, у четвер, 17 квітня, опадів не передбачається, тож в PZM вирішили, що саме цього дня і відбудуться ці змагання. Склад учасників:

  1. Каспер Ворина

  2. Оскар Файфер

  3. Патрик Дольни

  4. Тобіаш Муселяк

  5. Адріан Цифер

  6. Каспер Гомульські

  7. Шимон Вожняк

  8. Кристіан Пєщек

  9. Адріан Гала

10. Даніель Качмарек

11. Бартош Змарзлік

12. Патрик Малітовські

13. Артур Чая

14. Павел Пшедпельські

15. Рафал Мальчевські

16. Пьотр Павліцькі

   Резерв:

17. Хуберт Леговік

18. Марцин Новак

============================================================================

   Шведська Мотоциклетна Федерація (SVEMO) не дала своєї згоди на старти одного з кращих своїх гонщиків Фредріка Ліндгрена за межами Швеції. Причиною цьому стала відмова гонщика захищати кольори "Тре Крунур" на Командному Кубку Світу. Таку позицію гонщика в федерації прийняли, як діяння на шкоду шведському спідвею. Це рішення набуло чинності 14 квітня і буде діяти до 11 травня включно.  

============================================================================

   Відбулись зміни в календарі FIM. Перша кваліфікація особистого чемпіонату світу перенесена з австрійського Санкт-Йоханн в англійський Бервік, хоча і відбудеться в раніше запланований термін. Загалом, змін в регламенті, в порівнні з минулими роками, не відбулось - три кваліфікації, два півфінали і Челлендж.

   Відбіркові змагання до Гран-Прі 2015 року:

07,06 - кваліфікація-1 (Бервік, Англія)

07,06 - кваліфікація-2 (Любляна, Словенія)

19,06 - кваліфікація-3 (Абенсберг, Німеччина)

21,06 - півфінал-1 (Горічан, Хорватія)

21,06 - півфінал-2 (Ченстохова, Польша)

20,08 - Гран-Прі Челлендж (Лоніго, Італія)

============================================================================

   Тренерський штаб команди Німеччини вирішив внести корективи перед другим етапом Speedway Best Pairs Cup, який відбудеться в Ландсхуті 10 травня. Результатом торунського етапу вони явно не задоволені - лише Мартін Смолінські боровся за престиж команди, в той час, як Кевін Вольберт і Макс Ділгер на двох не вибороли жодного очка. На домашньому етапі партнерами переможця першого етапу Гран-Прі стануть Тобіас Кронер і чемпіон Німеччини серед юніорів Міхаель Хертель. Обидва гонщика давно знайомі з особливостями доріжки в Ландсхуті, а для Хертеля вона і взагалі домашня. Німці реально дивляться на речі, і до фаворитів себе не відносять, але сподіваються, що зможуть дати бій остальним командам і здобудуть більше очок, ніж це було в Торуні. Тобіас Кронер: 

 - "Ми, німці, реалісти. Ми прекрасно розуміємо, що не будемо фаворитами навіть у нас в Німеччині. Ми зробимо все можливе, щоб показати як можна кращий результат. Про себе можу сказати, що я добре підготовлений до сезону, а той факт, що мені надали шанс представляти свою країну на таких престижних змаганнях є додатковим стимулом до роботи".

============================================================================

   Минулого тижня на сторінках нашої групи в vkontakte ми пропонували спрогнозувати виступи Олександра Локтаєва і Андрія Карпова у перших матчах польських ліг під назвою "Хто здобуде більше очок?". Ось результати, які враховувались до 16:00 суботи включно:

Олександр Локтаєв у матчі Екстраліги "Фалубаз" - "Унія" - 41,7%

Андрій Карпов у матчі польської ліги спідвею ГКМ Грудзьондз - "Старт" - 54,2%

Нічия - 4,1%

   Результат: Локтаєв - Карпов - 9:13

   Цього тижня спробуємо прогнозувати наступне:

   "Хто здобуде більше очок за сумою всіх чотирьох матчів другого туру польської Екстраліги?"

   господарі;

   гості;

   нічия

   Голоси враховуватимуться до 19:30 неділі, 20 квітня.

Ми в VKontakte : vk.com / speedway_rivne_at_ua
Ми в Facebook : facebook.com/speedway.rivne.at.ua

О.Кульбаченко,

speedway-rivne.at.ua

 

 

 

Категорія: Інше |
 
Переглядів: 658 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти