Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2013 » Август » 19 » Спідвейний уїк-енд
14:32
Спідвейний уїк-енд
   В черговому матчі російської ліги зійшлися СК Октябрський і СК Салават. Боротьби не вийшло - гості здобули переконливу перемогу з рахунком 63:25. Найрезультативнішими гонщиками стали Олексій Гузаєв у господарів - 11 очок, а в гостей - Семен Власов - 14 пунктів.

   СК Октябрський:

 9. Ленар Нігматзянов - НС
10. Олександр Кочетов - 5 (3,0,1,1)
11. 
12. Олексій Гузаєв - 11 (2,3,д,2,3,1)
13. Іван Сіміков - 5 (0,2,3)
14. Олександр Максаков - 1 (1,д,д)
15. Кирило Філінов - 1 (0,1,д,д,п/в)
16. Іван Львов - 2 (0,0,1,1)

   СК Салават:

 1. Сергій Даркін - 9 (1,1,2,2,3)
 2. Кирило Цуканов - 9 (2,3,1,1,2)
 3. Семен Власов - 14 (3,2,3,3,3)
 4. Роман Каширін - 11 (2,3,2,2,2)
 5. Андрій Єжов - 1 (1)
 6. Вадим Ямілов - 6 (3,3)
 7. Денис Гізатуллін - 10 (3,2,3,2)
 8. Сергій Поленок - 3 (1,2,0)

---------------------------------------------------------------------

   В Лодзі відбувся фінал "Бронзового Шолому", який Польський Спідвейний Союз організовує для своїх юніорів до 18-ти років. Другий рік поспіль перемогу в турнірі відсвяткував вихованець гданського спідвею Крістіан Пєщек, який у додатковому заїзді випередив Бартоша Змарзліка. Компанію на подіумі їм склав Пьотр Павліцкі, який також у додатковому старті залишив позаду себе Артура Чаю. Варто зазначити, що уся перша четвірка зійшлася в "очному бою" у заключному, двадцятому заїзді, який завершився так само, як і розташувалися гонщики у підсумковому протоколі змагань.

   Результати:

 1. Крістіан Пєщек - 14+3 (2,3,3,3,3)
 2. Бартош Змарзлік - 14+2 (3,3,3,3,2)
 3. Пьотр Павліцкі - 12+3 (2,3,3,3,1)
 4. Артур Чая - 12+2 (3,3,3,3,0)
 5. Матеуш Боровіц - 9 (3,2,2,0,2)
 6. Адріан Цифер - 9 (1,2,1,2,3)
 7. Хуберт Леговік - 8 (3,2,п,д,3)
 8. Марцін Новак - 8 (2,1,2,1,2)
 9. Бартош Бєтрацкі - 7 (д,1,2,1,3)
10. Марцін Вавриняк - 7 (1,1,1,2,2)
11. Даніель Качмарек - 4 (п,2,0,2,0)
12. Ернест Коза - 4 (2,1,1,п/в,п)
13. Каспер Ворина - 4 (1,д,2,1,п)
14. Міхал Пісоцкі - 2 (0,п/в,д,1,1)
15. Філіп Марач - 1 (1,0,п)
16. Алекс Згардзинські - 0 (0,д)
17. Майк Трзенсьок - 0 (п/в,д)

------------------------------------------------------------------------

   Фінський гонщик Тімо Лахті отримав шанс виступити в Челленджі до Гран-Прі. Це стало можливим після того, як травми зазнав Пшемислав Павліцкі. Для гонщика з країни "Суомі" ця гонка стане однією з найважливіших у кар'єрі:

  - "Це просто фантастика, що у мене з'явився шанс виступити в одній гонці разом з такими майстрами, як Іверсен, Загар і Кашпчак. Прикро, що дісталася мені ця путівка через травму Павліцького. Однак я докладу максимум зусиль для того, аби достойно виступити в Пулі. Звісно, я не буду претендувати на участь в Гран-Прі наступного року, оскільки вакантних місць є лише три, а клас учасників змагань надзвичайно високий. Я просто хочу показати, що в Фінляндії також є спідвей. Буде дуже важко, але я разом зі своєю командою будемо боротися за кожне очко!"

-------------------------------------------------------------------------

   Другий фінальний етап особистого чемпіонату Європи, який відбувся в Тольятті 10 серпня, побив абсолютний рекорд за кількістю переглядів телеглядачами. За інформацією каналу "Evrosport", який є титульним спонсором турніру, за гонкою в Тольятті спостерігали близько шести мільйонів телеглядачів у сімдесят одній країні світу. Під час гонки більше одного мільйона не переключали канал від першого до фінального заїзду, а вирішальний старт зібрав біля екранів телевізорів більше трьох мільйонів вболівальників. Як запевняють спеціалісти "Evrosport", ще жодна гонка в історії не збирала такої кількості телеглядачів. 

   Такі дані - це черговий "привіт" Полу Белламі...

-------------------------------------------------------------------------

   На виступ Тая Воффіндена в Тольятті компанія-організатор особистого чемпіонату Європи "One Sport" витратила майже п'ять тисяч євро. Причиною цьому стала участь гонщика в матчі британської ліги за день до гонки в Росії. "One Sport" взяла на себе всі витрати на авіапереліт і просування Воффіндена по території Російської Федерації. Адам Кружинський - президент компанії "Nice", яка є одним з спонсорів чемпіонату:

  - "Ми повинні були забезпечити три авіаперельоти, так як не було відомо, коли конкретно завершиться гонка в Англії. Також лише по Москві при переїзді з аеропорту "Домодєдово" в аеропорт "Внуково" ми витратили близько 800 євро за мото-таксі, яке потрібне для того, щоб без особливих перешкод доставити гонщика разом з його технікою до місця призначення (в даному випадку - аеропорту). Виходу у нас не було, тим більше, що час зараз відіграє дуже велику роль у спідвеї".

-------------------------------------------------------------------------  

   BSI розширює географію проведення етапів світової серії Гран-Прі. Починаючи з наступного року і впродовж наступних трьох сезонів один з етапів серії відбуватиметься у фінському місті Тампере. Саме там стартуватиме "європейська" частина циклу. Стадіон "Ратіна" був відкритий в далекому 1965 році і є домашньою ареною одного з найсильніших футбольних клубів країни - "Тампере Юнайтед". Також саме на цій арені проводить більшу частину своїх матчів футбольна збірна Фінляндії. Окрім цього тут регулярно відбуваються міжнародні змагання з легкої атлетики і боксу. Ще ніколи жителі міста Тампере не бачили на власні очі змагання такого рівня в дисципліні авто-мотоспорту. І ось наступного року сімнадцятитисячна арена зможе побачити усіх зірок сучасного спідвею.

-------------------------------------------------------------------------

   Війна між двома найбільш впливовими фірмами сучасного спідвею - BSI і One Sport - переходить у відкриту стадію. Організаторам Гран-Прі явно не подобається той факт, що SEC викликає з кожною гонкою все більше уваги до себе. Після того, як Пол Белламі відкрито при свідках висказав своє "фе!" Адаму Кружинському в Празі під час Командного Кубка Світу, BSI не зупиняється на цьому, застосовуючи будь-які методи впливу на учасників особистого чемпіонату Європи. Адам Кружинський:

  - "Я не буду називати імена, але після гонки в Тольятті з деякими гонщиками чиновник BSI Оле Ольсен мав розмову, даючи зрозуміти, що якщо вони не припинять свої виступи в SEC, дорога в Гран-Прі їм буде закрита назавжди. Всі ми просто шоковані цим. Коментувати ці слова я не буду. Гадаю, найкращою відповіддю на ці погрози будуть слова представника Російської Федерації Олексія Степанова, який сказав, що через таку принизливу поведінку BSI і мови не може бути про проведення одного з етапів Гран-Прі на території Росії".

   Після всього висказаного не зрозумілим залишається одне питання - чию сторону прийме FIM? Саме вони доручили право на проведення Гран-Прі BSI, а за проведення особистого чемпіонату Європи відповідає FIM Evrope. Тобто, фактично виходить, що обидва турніри мають одного "власника", у якого є два "заступника", які і розпочали між собою справжню війну. Поки-що словесну...

-------------------------------------------------------------------------  

   Тринадцятого серпня на 76-му році пішов з життя один з засновників циклу Гран-Прі і колишній голова Трекової Комісії FIM Гюнтер Сорбер. Свого часу він пробував реалізувати себе в спідвеї, однак після страшної аварії зазнав серйозних травм, які призвели до ампутації ноги. Однак спідвей він не залишив і через деякий час став суддею міжнародного класу. Після цього працював у Трековій Комісії FIM, а згодом і очолив її. В 1995 році разом з Полом Белламі приймав активну участь в створенні циклу Гран-Прі...

-------------------------------------------------------------------------

   Травма Кястаса Пуоджукса, якої він отримав під час другого етапу SEC в Тольятті, виявилася більш серйозною, ніж говорилося раніше. За попередніми прогнозами медиків латвійський гонщик мав шанс повернутися на гареву доріжку через місяць, однак тренер даугавпільського "Локомотива" Микола Кокін іншої думки:

  - "Травма дуже важка, потрібна все-таки операція. Все йде до того, що цього року Кястаса уже не побачимо на доріжці. Для нас це дуже велика втрата перед стартом вирішального раунду першої ліги. І гадки немаю, ким замінити Пуоджукса".   

-------------------------------------------------------------------------

   Анджей Лебедєв більше не стартуватиме в британській Еліт Лізі. Після проведених декількох гонок керівництво "Кінг'с Лінна" разом з гонщиком вирішили достроково розірвати контракт через незадовільні результати латвійця. BSPA призупинив дію контракту Лебедєва на 28 днів, що дає команді можливість запрошувати так званих "гостей" до тих пір, поки не знайдеться заміна Анджею.

-------------------------------------------------------------------------

   Станіслав Мельничук виступить у фіналі особистого чемпіонату Європи серед юніорів, який відбудеться 24 серпня в німецькому місті Гюстров. Рівненчанин замінить у цій гонці Сашу Локтаєва, який надав перевагу Челленджу Гран-Прі. Окрім нашого гонщика, такий самий хід зробили Пьотр Павліцкі і Вацлав Мілік - замість них за нагороди юніорської першості боротимуться поляк Артур Чая і німець Рене Дедденс.

-------------------------------------------------------------------------

   24 серпня на червоноградському мототреці "Гірник" відбудеться гонка на Кубок Ветеранів, присвячена 50-річчю червоноградського спідвею. Учасниками турніру стануть гонщики Червонограда, Рівного, Вознесенська, Полтави, Ополе, Кросно і Талліна. На жаль, не побачать, скоріше за все, вболівальники на доріжці двох Володимирів - Трофимова і Колодія. В першого надто насичений графік тренувань і змагань на довгому треці, а в другого - проблеми зі здоров'ям і технікою. Ось як виглядає попередня заявка на цю гонку:

П.Федик (Червоноград)
В.Дубанич (Червоноград)
І.Розалюк (Червоноград)
І.Єпіфанов (Червоноград)
А.Жабчик (Рівне)
Б.Алієв (Полтава)
А.Жадан (Полтава)
І.Давидко (Полтава)
С.Бєлокуров (Вознесенськ)
Р.Санатулов (Вознесенськ)
В.Форостяний (Вознесенськ)
М.Мруз (Польша)
К.Війдас (Естонія)
Я.Соолеп (Естонія)

   Початок змагань - 17:00. Вартість квитків: дорослі - 25грн., дитячі - 10грн.




О.Кульбаченко



Категорія: Інше |
 
Переглядів: 1396 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/9
Всього коментарів: 10
Написал SergiusGSV, 23.08.2013 Спам

"Shurik" , есть такая пословица "не зная броду, не лезь в воду"... в данном случае ее можно интерпретировать так, - не знаешь о чем говоришь, лучше промолчи...
.

Написал Shurik, 23.08.2013 Спам

Дякую всім форумчанам за жваву та змістовну дискусію! Повністю згідний з п.Жуковським та п. Олегом. А Сергію хочу сказати : Краще вболівати за Український спідвей, а не махати американським прапором в Латвії, а поті розповідати на форумах які у нас дешеві ціни на "офігенних" гонщиків (((

Написал Zhuk, 22.08.2013 Спам

А я хочу всех вас поблагодарить за высказанные здесь ваши мнения. Ведь если мы будем тут спилкуваться. то будет толк, а если будем обижаться и держать "дулю в кишенi", как это, увы, принято в Ровно, ничего стоящего не выйдет.....
.

Написал mithun, 22.08.2013 Спам

Я считаю,если человеку  дорого для такой гонки,может стоит на нее не пойти.Сколько лет,одно и тоже на форумах:"дорого"или "очень дорого"бывало на много страниц,а в конечном итоге все на стадионе).Правилно заметил Сергей:"это в крови".Если у меня будет желание пойти,я пойду и нет разници 40или 10грн.Главное-желание.

Написал SergiusGSV, 22.08.2013 Спам

Дружище  jktu86 (Олег), - я не просил искать правых и виноватых, - а всего лишь выдвинул предположение о том, что даже на гонщиков более высокого уровня за бОльшие деньги люди если пойдут, то все равно будут возмущаться!!! Это, наверное, уже в крови... 

P.S. Еще раз повторюсь, - очень сильно сомневаюсь в том, что "можновладці" читают спидвейные ресурсы...
.

Написал Zhuk, 22.08.2013 Спам

Прошу всегда помнить и не забывать английскую пословицу о том, что мы не так богаты, чтобы покупать дешёвые вещи....В той же России на прошлогодний матч в Тольятти Россия - Польша стоимость билета составила 150 руб. А в Ровно болельщики за Голлоба, Мачека  и Дудека заплатят ещё больше, вы уж мне поверьте.  А вот за Попу и Мруза платить не нужно, а надо выходить на улицы города и упрашивать прийти фанов, заманивая их калачом (лотереями авто) и раздавая бесплатную газировку.А после гонки на выходе из стадиона извиняться перед ними за то, что половина из этих антизаводников не доехала до финиша. А то выходит, что нам - золотые унитазы, а вам - Попа с Мрузом......Не честно, знаете ли, иметь грамотных фанов за "лохов".

Написал SergiusGSV, 21.08.2013 Спам

Для поддержания дискуссии у меня есть вопрос, - вот многие на просторах интернета пишут, что билет ценой в 40 гривен это дорого... хм... а поехать в Грудзендз и заплатить там 25 злотых (65 гривен) это что дешевле??? Мое мнение, что на данном этапе существования спидвея в Ровно, даже если бы приехали вышеуказанные гонщики, которые должны участвовать в матче 1-й Лиги, даже при цене в 40 гривен, народ все равно кричал бы о дороговизне билетов... Не так ли???

P.S. Со 100%-ой уверенностью могу сделать предположение, что  "наші  можновладці" не читают интернет ресурсы, поэтому и"платити гонщикам з власної кишені" не будут...
.

Написал Shurik, 21.08.2013 Спам

Пропоную всім учасникам та гостям цього сайту та взагалі фанатам спідвею - БОЙКОТУВАТИ гонку в Рівному. Нехай "наші" можновладці заплатять гонщикам з власної кишені !!!!!

Написал Zhuk, 21.08.2013 Спам

Я думаю, ровенские болельщики не поймаются на авантюру 24 серпня. Они уже научены и разузнают об участниках "антишоу" своевременно. К примеру, в благополучной Польше на предстоящий воскресный матч Грудзьондз - Гданьск билеты по 25 зл....Так за эти (нормальные для поляков деньги) они увидят не Попу, Лукашевича и прочих антизаводников,что едут задом наперёд, а Карпа, Харриса, Николлса, Кошцюха, Дримля - Мишковяка, Йонассона, Вудварда, Гафура и Рууда. Вот такая вот разница....
.

Написал Shurik, 20.08.2013 Спам

На рахунок гонки 24 серпня. Червоноград молодці бо ціна дуже важлива для вболівальників і для заповненості стадіону, адже якщо в Рівному поставили ціну в 50 грн. то можна здогадатись скільки людей буде. Я більш ніж впевнений що в Червонограді буде в2 а то і в 3 рази більше. Адже вболівальники ідуть на гонку а не зі свого карману спонсувати жирних місцевих урядників !!!!!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти