Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2013 » Июнь » 12 » Спідвейний уїк-енд
01:31
Спідвейний уїк-енд
  Вадим Тарасенко став переможцем першого півфіналу особистого чемпіонату Росії, який відбувся в Тольятті. Гонщик "Востока" Владивосток у додатковому заїзді за перше місце випередив тольятинця Данила Іванова. Третю сходинку в гонці здобув Олексій Гузаєв (Октябрський). Також путівки до фіналу завоювали Сергій Даркін (Салават) і Олександр Кочетов (Октябрський).

   Результати:

 1. Вадим Тарасенко (Владивосток) - 13+3 (2,3,3,3,2)
 2. Данило Іванов (Тольятті) - 13+2 (3,3,1,3,3)
 3. Олексій Гузаєв (Октябрський) - 10+3 (3,1,3,д,3)
 4. Сергій Даркін (Салават) - 10+2 (3,2,3,2,в)
 5. Олександр Кочетов (Октябрський) - 9+3 (2,3,2,д,2)
 6. Олексій Харченко (Владивосток) - 9+2 (3,2,2,1,1) - резервний у фіналі
 7. Данило Літвінов (Владивосток) - 8 (0,0,2,3,3)
 8. Михайло Литвинов (Тольятті) - 8 (0,2,в,3,3)
 9. Іван Лисік (Владивосток) - 7 (1,1,2,2,1)
10. Кирило Цуканов (Салават) - 7 (2,0,3,2,0)
11. Дмитро Лемза (Балаково) - 6 (1,0,1,2,2)
12. Михайло Лисік (Владивосток) - 5 (2,0,1,в,2)
13. Денис Носов (Балаково) - 4 (0,3,1,0,ф)
14. Микита Федоров (Тольятті) - 4 (1,2,0,1,в)
15. Євгеній Тришкін (Тольятті) - 3 (1,1,0,0,1)
16. Сергій Мізунов (Тольятті) - 3 (в,1,0,1,1)

   Другий півфінал відбудеться 12 червня в Салаваті. Серед основних фаворитів гонки значиться наш Саша Локтаєв, який за всіма параметрами і показниками повинен розбиратись з цією компанією без особливих проблем! Стартовий лист другого півфіналу має наступний вигляд:

 1. Андрій Єжов (Салават)
 2. Андрій Кудряшов (Балаково)
 3. Сергій Агальцов (Тольятті)
 4. Кирило Філінов (Октябрський)
 5. Семен Власов (Салават)
 6. Ілья Чалов (Балаково)
 7. Віталій Бєлоусов (Тольятті)
 8. Максим Соснов (Балаково)
 9. Сергій Поленок (Салават)
10. Андрій Чінділов (Балаково)
11. Олександр Локтаєв (Тольятті)
12. Ленар Нігматзянов (Октябрський)
13. Вадим Ямілов (Салават)
14. Володимир Бородулін (Балаково)
15. Віктор Кулаков (Тольятті)
16. Вадим Муксімов (Салават)
17. Сергій Мізунов (Балаково)

   До фіналу з другого півфіналу виходять кращі шість гонщиків. "Дику картку" у вирішальній гонці уже отримали лідери російського спідвею - Ренат Гафуров і Григорій Лагута (Владивосток), Артем Лагута (Тольятті), Еміль Сайфутдінов (Салават) і Роман Поважний (Балаково).

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Менеджер Еміля Сайфутдінова, і по суміцниству збірної Росії під час суботніх змагань Evrosport Best Pairs, Томаш Сускевич поділився своїми враженнями про цю гонку:



  - "Немає розчарування від другого місця, оскільки ми розцінюємо ці змагання, як товариські, тому трагедії від поразки полякам у фіналі не робимо. Було цікаве видовище, а сама ідея проведення такої зустрічі я вважаю дуже вдала. Приємно, що нам вдалося випередити поляків в основній частині змагань, хоч ми на це не розраховували. Сподіваюся, що цією гонкою офіційно відновиться проведення чемпіонату світу серед пар. Якби гонка в Торуні носила характер офіційної першості, ми могли б пишатися тим, що завоювали першу нагороду для Росії у цій дисципліні спідвею. Щож, в будь-якому випадку з нетерпінням очікуємо реваншу, який відбудеться уже зовсім скоро в Ченстохові в рамках півфіналу Командного Кубка Світу. Ми разом з поляками будемо фаворитами гонки. Хоча не слід недооцінювати і амбіційну австралійську дружину".

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Сам лідер російської команди Еміль Сайфутдінов висловив сподівання на те, що президент Російської Федерації зверне все-таки свою увагу на такий видовищний вид спорту, як спідвей:



  - "Чесно кажучи, не відомо, що буде зі стартом нашої команди в Командному Кубку Світу. Дотепер ніхто з представників нашої федерації навіть не запитав про Кубок Світу, не укладено жодних умов, на яких виступатимемо там, захищаючи честь Росії. Поки-що очікуємо на хоч будь-яку реакцію зі сторони Рочійської Федерації. На жаль, у нас немає такої співпраці з державними керманичами, які мають Польша чи Швеція. Особисто я також немаю жодних спонсорів з Росії не зважаючи на те, що показую хороші результати. Навіть коли ставав чемпіоном світу серед юніорів чи призером етапів Гран-Прі, ситуація не змінювалась. Маю надію на те, що завдяки трансляціям на міжнародному каналі Evrosport хтось нас помітить і виявить бажання надати фінансову допомогу нашому спідвею. Це була б допомога не лише нам, гонщикам, а й російським клубам. В даний момент їх є п'ять, але і їхні фінансові можливості не безмежні. В даний момент багато клубів ледве зводять кінці з кінцями. Сам президент Російської Федерації Володимир Путін міг хоча б поглянути на цей вид спорту і наші здобутки в ньому..."

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Нікі Педерсен підрахував свої втрати через відмову від лігових змагань в зв'язку з травмою руки. Сума "недорахованих" складає приблизно 570 тисяч польських злотих (близько 1 мільйона 400 тисяч гривень). Як Ви розумієте, гроші немаленькі, але датчанин і надалі не жаліє про такі втрати - для нього головне четвертий титул чемпіона світу! Ось кому на перший план виходить репутація, а не гроші!!!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Віталій Лисак став лідером команди, якої вже не існує. Звісно, що мова йде про рівненський MIR. Однак молодий український гонщик не падає духом:


  - "Прикро, що так сталося з командою. Немає спонсорів - немає грошей. Дуже хочеться їздити по змаганнях, але такої можливості немаю. Не вистарчає навіть на те, щоб тренуватися. Маю надію, що знайдуться люди, які допоможуть мені у цьому. На початку сезону такі люди були, але далі обіцянок справа не дійшла. Була б можливість, запропонував би свої послуги польським клубам, однак під час сезону цього робити не можна. Все ж, сподіваюсь, що візьму участь у декількох стартах ще цього року..."

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Павел Пшедпельські став героєм недільних матчів польської ліги. Юніор лідера турнірної таблиці "Унібакса" Торунь привіз для своєї команди шістнадцять пунктів, виборовши нічию для свого клубу в останньому заїзді в Лєшно проти "Унії":

  - "Не я втримав "Унію", а вся команда. Рахувалися очки всієї команди, а не тільки мої. Дуже задоволений, що вдалося так добре проїхати. Чесно, не сподівався, що здобуду стільки очок! Я акцентовано працював над собою взимку, гадаю, що це і дає свої плоди. Сподіваюся, в наступних стартах буде не гірше!"

   Не приховував задоволення з такого вдалого виступу свого підопічного і Ян Зябік, головний тренер "Унібаксу":

  - "Він постійно прислуховується до порад і здатний до навчання. Мабуть, це у нього талант. Головне, щоб йому вдалося уникнути серйозних травм, тоді в нього буде світле майбутнє в спідвеї. Його, як і його брата, серйозно підтримують батьки. Ми, як вчителі, також хочемо вкласти свою частку в нього, щоб він виріс не тільки, як гонщик, але й як хороша людина".

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Колишній президент "Унії" Лєшно Йозеф Двораковські вважає, що санкції, які застосовані до команди, якій він віддавав душу і серце протягом багатьох років, не справедливі. На його думку, доріжка перед гонкою з "Мармою" Жешув була підготовлена на високому рівні, зважаючи на погодні умови:

  - "Результат матчу залишився незмінним. Це і є винагородою для гонщиків "Унії" за їхню працю. Доріжка була приготована на тому рівні, який відповідає регламенту змагань польських ліг. Чесно кажучи, уже набридли розмови стосовно цього... Моя думка така - обидва клуби покарані не справедливо. Так, і гості мали повне право висловити свої претензії щодо якості доріжки... Але ж перед цим падав дощ, який не дав можливості підготувати на "відмінно" "спідвейне полотно". Бюджет клубів не резиновий. Поняття немаю, звідки "Унія" і "Марма" візьмуть фінанси на такі штрафи. Потрібно все спокійно проаналізувати. Не можна ось так просто віддати спонсорські кошти і ті гроші, які виручені за рахунок купівлі вболівальниками квитків на покарання. Це дуже великі суми..."

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Сьогодні відбудеться черговий спаринг збірної команди Польші. Цього разу підопічні Марека Цешлака екзаменуватимуть команду Чехії під керівництвом ще одного славнозвісного спеціаліста Мілана Шпінки. Склади команд:

   Чехія:

1. Алеш Дримль
2. Матей Кус
3. Йозеф Франц
4. Зденек Сімота
5. Вацлав Мілік
6. Томаш Суханек
7. Роман Чейка
8. Ян Ярош

   Польша:

1. Томаш Голлоб
2. Мацей Яновські
3. Ярослав Хампель
4. Адріан Мєдзінські
5. Кшиштоф Кашпчак
6. Патрик Дудек
7.
8. Пьотр Павліцкі

   Під номером "7" у поляків мав виступити Пшемислав Павліцкі. Однак, президент клубу британської ліги "Пул Піратес" Мет Форд попросив керівництво польської збірної не задіювати гонщика у цій зустрічі, мотивуючи це тим, що вони уже відпустили в "табір" біло-червоних Мацея Яновського. Марек Цешлак з розумінням поставився до цього клопотання і не став настоювати на обов'язковій присутності Пшемека на гонці в Празі.



О.Кульбаченко
 
Переглядів: 1339 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти