Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2015 » Апрель » 10 » Speedway Best Pairs Cup, 2-й етап, Гюстров
22:41
Speedway Best Pairs Cup, 2-й етап, Гюстров

   Завтра в німецькому місті Гюстров відбудеться другий етап турніру найкращих світових пар 2015 року. В порівнянні з інавгураційною гонкою двохтижневої давнини в Торуні в складах команд відбулися деякі зміни, які можуть вплинути на розподіл місць завтра.

 

   Фаворити все ті ж - команди Данії, Польші, Австралії та Росії. Після вдалої гонки в Торуні знову будемо очікувати на конкуренцію зі сторони шведів. Попри неабияку повагу до команди Німеччини і США в особі Грега Хенкока, поява цих збірних навіть у першій п'ятірці уже буде сенсацією. 

 

   В порівнянні з першим етапом найбільш вагомою зміною є "ротація" в росіян. Звісно, сталась вона не від "хорошого життя", а через перелом ключиці Еміля Сайфутдінова, якого він зазнав у понеділок на одному з тренувань на кросі. Більш достойної заміни, ніж Сергій Логачев, у якого досвіду виступів на міжнародній арені ще менше, ніж зубів у тримісячної дитини, в МФР знайти, чомусь, не змогли. Ось як прокоментував цю ситуацію президент Трекової Комісії МФР Андрій Савін:

 

 - "Логачев має підписаний контракт з КС ТОрунь, вже більше двох місяців тренується разом з Грішою Лагутою. Для нього уже поява у такій компанії зірок повинна стати неабияким уроком в плані здобуття досвіду. Так, шансів виїхати на доріжку у нього не більше, ніж в Міккеля Беха в складі датчан, але значно більше, ніж в резервного гонщика команди США!"

 

   Погодьтесь, дещо дивно чути це від людини, яка повинна бути зацікавлена в досягненні результату не менше, ніж самі гонщики. Але, це справи їхні. Ми ж констатуємо факт: основна надія росіян в Гюстрові - родинний дует братів Лагут.

 

   Відразу після гонки в Торуні Марек Цешлак заявив, що в Німеччині "забійниками" стануть Ярек Хампель і Пьотр Павліцькі. Проблеми Кшиштофа Каспшака з технікою змусили тренера "кадри" вдатися до радикальних змін, і замінити "найкращого гонщика минулого року", яким на думку Цешлака був саме Каспшак, на перспективного Бартоша Змарзліка. Перед першим етапом ми уже прогнозували, що Павліцькі-молодший отримає свій шанс в Торуні, і не помилились. Чомусь здається, що і тепер Цешлак не просто так везе Змарзліка. В будь-якому випадку перед остаточним вибором складу на Командний Кубок Світу потрібно ретельно переглянути усіх претендентів на місце в збірній. Де ж це робити, якщо не в такій компанії суперників? 

 

   Менеджер діючих володарів титулу найкращої пари світу Марк Лемон пішов на певного роду ризик. Мало того, що форма Кріса Холдера все-ще залишається загадкою для багатьох, так ще й Джейсона Дойла, який став лідером команди в Торуні, тренер вирішив замінити на Троя Батчелора. Такого ходу мало хто очікував, а сам Лемон прокоментував свою позицію так: 

 

 - "Нам по силах захистити свій титул. Перед нами ще два етапи, в яких ми будемо боротись тільки за перемогу. В Торуні добре себе проявив Дойл. Завтра ж ми переконані, що і Батчелор покаже себе з найкращого боку. Йому дуже необхідна практика в боротьбі з найсильнішими гонщиками світу перед стартом Гран-Прі, в якому він ставить собі за мету потрапити до ТОП-8". 

 

   "Переможний склад не змінюють" - саме так можна охарактеризувати заявку на етап в Гюстрові переможців першого етапу SBPC - команди Данії. І справді, пара Педерсен-Іверсен була значно сильнішою від решти в усіх компонентах. В Гюстрові їм уже буде набагато важче, оскільки "тягнути" за собою пелетон не так вже й легко. Минулого року датчани на німецькій землі (в Ландсхуті) у фіналі поступились австралійцям, і тепер хочуть не лише взяти реванш в "кенгурят", а й довести невипадковість свого тріумфу в Торуні. Нільс Крістіан Іверсен:

 

 - "Ми перебуваємо у піднесеному настрої. Гонка в Торуні добавила нам ще більше впевненості в тому, що зможемо вибороти для Данії чемпіонство. Суперники у нас дуже сильні, тому розслаблятися не можна ні на мить. Кожен заїзд, кожне очко - на вагу золота. Нашого золота!"

 

   Більшість вболівальників називали команду Швеції "стабільно п'ятою" майже на кожному етапі SBPC. Особливо після скандалу з Ліндбеком на команду "Трьох Корон" мало хто звертав увагу, як на претендентів на щось більше, ніж "перші після фаворитів". Так і сталось на першому етапі. Та враження залишили шведи дуже і дуже непогане. Найбільше теплих слів на свою адресу почув Томас Х.Йонассон, який отримавши шанс поборотись з найкращими в серії Гран-Прі, значно прибавив у результатах. Тому і в Гюстрові очікуємо побачити від скандинавів боротьбу за більш високе місце, ніж п'яте. Зробити це буде дуже важко, але з такою жагою до боротьби, яка була присутня в Торуні, їм це по силах. Томас Х.Йонассон: 

 

 - "Нас не вважали фаворитами перед початком змагань. Та ми усім довели, що жодному з суперників просто так очки не віддаватимемо. Будемо продовжувати це робити і в Гюстрові, і в Есбьєрзі. Віримо, що на одному з етапів нам поталанить піднятись на подіум".

 

   Команди Німеччини і США - команди "одного актора". В парних змаганнях такого рівня один гонщик "в полі не воїн". Але і Мартін Смолінські, і, особливо, Грег Хенкок крові фаворитам поп'ють!

 

   Заявка на другий етап SBPC

 

   РОСІЯ

 

  1. Григорій Лагута

  2. Артем Лагута

15. Сергій Логачев

 

   НІМЕЧЧИНА

 

  3. Мартін Смолінські

  4. Кай Хуккенбек

16. Тобіас Буш

 

   ДАНІЯ

 

  5. Нікі Педерсен

  6. Нільс Крістіан Іверсен

17. Міккель Бех

 

   АВСТРАЛІЯ

 

  7. Кріс Холдер

  8. Трой Батчелор

18. Дакота Норт

 

   ШВЕЦІЯ

 

  9. Андреас Йонссон

10. Томас Х.Йонассон

19. Петер Льюнг

 

   ПОЛЬША

 

11. Ярослав Хампель

12. Пьотр Павліцькі

20. Бартош Змарзлік

 

   США

 

13. Грег Хенкок

14. Джино Манзарес

 

   Позаїздно:

 

  1. Росія - Німеччина

  2. Данія - Австралія

  3. Швеція - Польша 

  4. США - Росія

  5. Німеччина - Данія

  6. Австралія - Швеція

  7. США - Польша

  8. Росія - Данія

  9. Австралія - Німеччина

10. Швеція - США

11. Польша - Росія

12. Німеччина - Швеція

13. Данія - Польша

14. США - Австралія

15. Росія - Швеція

16. Польша - Німеччина

17. Данія - США

18. Австралія - Росія

19. Німеччина - США

20. Швеція - Данія

21. Польша - Австралія

 

   Генеральна класифікація:

 

1. Данія - 10

2. Польша - 8

3. Австралія - 6

4. Росія - 4

5. Швеція - 3

6. США - 2

7. Латвія - 1

 

   Початок гонки завтра - 21:00 за київським часом.  

 

О.Кульбаченко

 

Категорія: Особисті змаганя та турніри |
 
Переглядів: 640 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти