Переклад

Статистика




Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0

Головна » 2014 » Май » 9 » SBPC, 2-й етап, Ландсхут (Німеччина)
19:20
SBPC, 2-й етап, Ландсхут (Німеччина)

   Завтра в німецькому Ландсхуті відбудеться другий етап Speedway Best Pairs Cup. Змагання, які за короткочасну свою історію існування на пару з SEC більшість вболівальників уже очікують з більшим нетерпінням, ніж етапи Гран-Прі. 

   Доріжка в Ландсхуті є найменш знайомою для більшості учасників завтрашньої гонки серед всіх трьох, на яких цього року визначають кращу спідвейну пару світу. Дивно прозвучить, але найбільше досвіду виступів серед всіх заявлених гонщиків тут мають росіянин Ренат Гафуров і "зірка цьогорічного сезону" - німець Мартін Смолінські. І якщо про першого глядачам гонки нагадає, швидше за все, лише коментатор перед телеекранами телевізорів чи моніторів, як про резервного гонщика у команді Росії, то від лідера Бундестіма вкотре можна очікувати чергових сенсацій. Звісно, "творити чергові дива" буде складніше, враховуючи факт, що це більш командна гонка, і більшість учасників уже вивчили манеру німця. Однак Мартін буде "землю гризти" на очах німецької вболівальницької аудиторії за кожен сантиметр, і при більш ефективній підтримці партнерів, ніж вона була в Торуні, німці цілком можуть попсувати нерви і турнірне становище багатьом фаворитам.  

   А фаворити гонки все ті ж - Австралія, Польша, Данія та Росія. Звісно, шанси переможців торуньського етапу на досягнення такого ж результату в Ландсхуті знизились практично до нуля після заміни травмованого і "незадоволеного" Ворда на Дойла. Ніхто команду Австралії навіть після цього не буде "списувати", однак всі прекрасно розуміють, що лідер ТАКИХ "кенгурят" Кріс Холдер перебуває не в найкращій своїй формі, тому потрапляння на подіум в Ландсхуті буде для команди з зеленого континенту свого роду черговим успіхом.   

   Зовсім по-іншому налаштовані поляки, датчани та росіяни. В "кадрі" Марека Цешлака явно "на ходу" зараз Ярек Хампель і лідер генеральної класифікації Кшиштоф Кашпчак, а в будь-який момент підмінити лідерів може Пшемислав Павліцькі, який неодноразово уже доводив, що налаштуватися на гонку з елітними гонщиками планети йому набагато легше, ніж на деякі "прохідні" змагання.  

   Невдалі результати на старті сезону Нікі Педерсена, який більш сконцентрований в даний момент на "роздачі боргів" суперникам за "обіди минулих років" (мається на увазі інцидент з Воффінденом в недільному матчі Екстраліги), перетворили одного з фаворитів змагань в "лише" претенденти на нагороди. Нільс Крістіан Іверсен зараз є лідером "скандинавів" по результатах старту сезону, чого дуже давно не було у цій команді за останні роки, які пройшли під домінуванням Педерсена. Та рано чи пізно все завершується. Можливо, і "пісня Педерсена" підійшла до кінця?     

   Чого очікувати від росіян? Конкретної відповіді на це запитання не ризикне дати, мабуть, жоден експерт або вболівальник. Еміль перебуває у формі, яка не позволяє йому стабільно на рівних боротися з рештою "елітою". Тим більше, нещодавно отримав неприємну травму, наслідком якої став невиразний виступ в принциповому протистоянні його "Унібакса" з "Фалубазом". Хочеться вірити в те, що з кожною гонкою Сайфутдінов буде лише прибавляти, і почне це робити уже в Німеччині. Допомагати в цьому йому знову буде Артем Лагута, для якого ця гонка буде останнім шансом перед третім етапом в шведській Ескільстуні довести, що він нічим не поступається старшому брату Григорію, який лише розпочинає "втягуватись" у сезон після травми.   

   Команда Швеції, а вірніше Антоніо Ліндбек приємно здивували в Торуні. Та в Ландсхуті єдиного конкурентноспроможного темношкірого гонщика планети не буде, тому у них буде серйозна боротьба за те, щоб не завершити цю гонку "в хвості пелетону". Латвійці і господарі змагань зроблять все для того, щоб виправити своє турнірне становище у загальній класифікації, використавши відсутність "Антона" і невиразну форму Йонссона, не кажучи вже про Льюнга, який у своїй кар'єрі в гонках подібного рівня набирав залікові пункти вкрай рідко... 

   Звичайно, це все лише прогнози і здогадки. Все вирішиться завтра безпосередньо на доріжці довжиною 390 метрів, яка просто ідеально підходить для "майстра" довгого треку Мартіна Смолінського. Початок гонки - 20-00 за київським часом.

   Стартовий лист:

 ЛАТВІЯ

  1. Кястас Пуоджукс

  2. Анджей Лебедєв

15. Максим Богданов

 НІМЕЧЧИНА

  3. Мартін Смолінські

  4. Тобіас Кронер

16. Міхаель Хертель

 ШВЕЦІЯ

  5. Андреас Йонссон

  6. Петер Льюнг

17.Лінус Сундстрем

  ДАНІЯ

  7. Нікі Педерсен

  8. Нільс Крістіан Іверсен 

18. Ханс Андерсен

 РОСІЯ

  9. Еміль Сайфутдінов

10. Артем Лагута

19. Ренат Гафуров

 ПОЛЬША

11. Ярослав Хампель

12. Кшиштоф Кашпчак

20. Пшемислав Павліцькі

 АВСТРАЛІЯ

13. Кріс Холдер

14. Джейсон Дойл

21. Дейві Ватт

   Класифікація після першого етапу:

1. Австралія - 10

2. Данія - 8

3. Польша - 6

4. Швеція - 4

5. Росія - 3

6. Латвія - 2

7. Німеччина - 1

Третій і Четвертий тур нашого конкурсу уже триває!

http://speedway-rivne.at.ua/news/konkurs_prognozistiv_tretij_i_chetvertij_tur/2014-05-05-2936

   Підсумки другого туру конкурсу:

http://speedway-rivne.at.ua/news/konkurs_prognozistiv_pidsumki_drugogo_turu/2014-05-05-2938

Детальні умови конкурсу:

speedway-rivne.at.ua/news/start_konkursu_prognozistiv/2014-04-22-2890

Також пропонуємо відвідати нашу сторіночку з доступною спідвейною атрибутикою!

vk.com/club70922874

speedway-rivne.at.ua/forum/27-183-1

Ми в VKontakte : vk.com / speedway_rivne_at_ua
Ми в Facebook : facebook.com/speedway.rivne.at.ua

 

 

Категорія: Інше |
 
Переглядів: 608 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти