Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2015 » Март » 17 » Славомір Дудек вірить в свого сина
10:40
Славомір Дудек вірить в свого сина

   Новий менеджер "Фалубазу" Зелена Гура Славомір Дудек не особливо переймається дискваліфікацією свого сина Патрика. За словами менеджера, гонщик не падає духом і проводить повноцінну підготовку до сезону. Славомір Дудек:

 - "Якби не ця історія з допінгом, не був би тренером "Фалубазу". Я дуже занепокоївся кар'єрою Патрика. В цей момент не знав, що робити, і вирішив пройти курс інструктажу. Ще півроку тому навіть думки не було, що стану тренером команди".

   Про повернення сина на доріжку в серпні:

 - "Він проходить тренувальні збори на рівні зі всіма гонщиками команди. Єдине, чого йому бракуватиме в серпні, це практики. Чи зможе в'їхати в сезон? Про це навіть не переймаюсь. Просто станеться це пізніше, ніж зроблять остальні. Патрик уже неодноразово пропускав частини сезону. щоправда, через травми. Та завжди він справлявся з цим і досить швидко ловив гоночний ритм. Своє робив голод до їзди, який відігравав позитивну роль".

   Свого часу селекціонер "кадри" Марек Цешляк, дізнавшись про дискваліфікацію Патрика, висловив думку, що за час перерви в стартах гонщик зможе розпізнати, де його друзі, а де ні...

 - "Не відчували, що через дискваліфікацію хтось від нас відрікся. Нас оточують люди, які постійно нас підтримували і на яких ми можемо розраховувати. Звісно, є і критики, чи особи, які до нас не надто доброзичливо відносяться, але ж не всі мають нас любити...", - зауважив Славомір Дудек.

 

przegladsportowy.pl

 

Категорія: Гонщики |
 
Переглядів: 555 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти